Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-21-2007, 11:13   #1
tutsakgul
Acemi Üye

tutsakgul - ait Avatar

Teşekkür Etme: 68
73 Mesajina 318 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 18 tutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgınıtutsakgul Baktabul'un Çılgını
new ♥ ♥ Röntgenciliğin Sonu ♥ ♥

TAMAMEN GERÇEKTİR...

Hastanede çalışan arkadaşlarımı ziyarete gitmiştim biraz hoş beş ettik ziyaretin makbulu kısa olanıdır deyip tam kalktığım sırada orta yaşlarda bir amcayı getirdi ambulans ortalık tabii haliyle biraz karıştı hemen görevliler sedyeyle hastayı acile taşıdılar doktor hemen hastayla ilgilenmeye başladı.
Ne yin var amcacım diye sordu.Ama hasta doktora cevap vermek yerine sürekli gözü kör olmayasıca perdeyi kapatmasaydı bende düşmeyecektim diyerek sürekli aynı cümleyi tekrarlayıp duruyordu.bu ihtiyar amcamızın yanında birde teyze vardı.Doktor teyzeye hastanın nesi olduğunu sordu.teyzeye bir soru sorduk bin ah işittik meğersem bizim ihtiyar delikanlımız evlerinin camından karşı evde oturan bayanı gözetliyormuş artık bayanın içine mi doğmuş nedir gözetlendiği perdeyi çekmiş. Perdede yarım uçları küpürlü bir perdeymiş bizim ihtiyar delikanlı neyse alttan bakarım diyerek birazcık camdan aşağı eğilmiş eğilmesiyle dengesini kaybedip tepesi üstüne düşmesi bir olmuş ucuz sıyrıklarla olayı atlatmış ama eve dönünce teyzenin elinden nasıl kurtuldu orası bilinmez… bunu neden mi anlattım.? Hiç röntgenciler okusun diye…(tabii burada röntgenciler derken röntgen teknisyenlerini kastetmiyorum) ona göre lütfen kimse üzerine alınmasın…
tutsakgul Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla