Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-27-2007, 22:27   #1
HAKO
Demirbaş

HAKO - ait Avatar

Teşekkür Etme: 551
509 Mesajina 2114 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 24 HAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un ÇılgınıHAKO Baktabul'un Çılgını
cool Genç mankenin gözyaşları

Kanal D'de yayınlanan bir programa katılan, Emrah’ın sevgilisi Buket Aras, “İlişkiler bu kadar mı ucuz oldu, her şey bu kadar mı zıvanadan çıktı?” sözleriyle yaşadıklarına isyan etti Buket Aras, internette başlayan ve hüsranla sonuçlanan gönül macerasını şöyle anlattı: “ ilk başta ajansım tarafında gönderildiğim klip görüşmesinde karşılaşmıştık. Sonra internetteki bir arkadaşlık sitesinde bana mesaj attı. Daha sonra MSN adresini yazarak oradan konuşabileceğimizi söyledi. Sohbet sırasında telefon numaralarımızı birbirimize verdik. Kahve içmek için buluştuğumuzda bana uzun süredir hayatında kimsenin olmadığını, artık ciddi bir ilişki düşündüğünü söyledi. ‘Bu neden sen olmayasın’ dedi. Ben de samimiyetine inandım. 3 ay arkadaşlık ettikten sonra, birlikte olmaya başladım”
Buket Aras, daha sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: “Çok samimiydi. Ne oldu anlayamadım. 14 Şubat’tan 2 gün önce beraberdim. 14 şubat’ta beni aramadı.Ben de gurur yaptım aramadım. Zaten bir gün sonraki magazin programının Sevgililer Günü’nde kim kiminle yakalanmış bölümünde başka birini görünce aldatıldığımı anladım”