06-21-2008, 21:12
|
#4 |
| Süper Üye
Teşekkür Etme: 808
234 Mesajina 373 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 3681555 | Ce: BUYYRRUUNN MÜŞTERİ HİZMETLERİ(şapşallığın da bu kadarı):) Alıntı: | ecebetül;145940[FONT=Comic Sans MS´isimli üyeden Alıntı
][/font] -İyi günler ben Sedef.Nasıl yardımcı olabilirim? -Kaç para?.. -Pardon!?.. -Borcum kaç para kardeşim?.. -Beyefendi siz kimsiniz? -Şerefsizler! Günde 10 sefer arıyorsunuz 'borcu ne zaman yatıracan?' diye,şimdi de tanımıyor musunuz? -Beyefendi hakaret etmeyin.Günde binlerce insan arıyor.Nerden bileyim siz kimsiniz. -Selim Yurdatapar ben. -Kayıtlarınıza ulaşıcam,bi saniye.Evet,bin üç yüz elli lira seksen yeni kuruş borcunuz var. -Bu mu yani olay? Koca banka ben parayı verince rahatlayacak mı?.. -Beyefendi,bu bir borç ve gecikmiş bi borç.Ödemeniz gerekeir. -Ben de biliyorum,onun için aradım işte.Adamı hasta ettiniz be 10 gündür!Neyse,yolla birini alsın parayı. -Beyefendi,siz getireceksiniz parayı.Ne demek yolla birini alsın parayı?.. -Ne demek yaaa! Bir de orda sıra beklicem.Oldu be! Dükkanı mı kapatayım? -Şubeye birini gönderin öyleyse. -Şuna bak yaaa.Bi de akıl veriyor.Bana ne! Siz gelip almadınız.Çok da umrumdaydı.İsteyin parayı,isteyin.Zor alırsınız. | 0 kadar çok güldürdün ki beni Allah'ta seni güldürsün sağol
|
| |