Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-09-2008, 13:18   #27
_aslı_mine_
Süper Üye

Teşekkür Etme: 648
50 Mesajina 91 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 328
_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip_aslı_mine_ Üstün Değerlere Sahip
Tanımlı Ce: Sürgün Aşkımız..Duygu'dan LEON'a ...

Öncelikle bu güzel paylaşım için zuzuu 'ya çok teşekkürler.. ellerine emeğine sağlık süper bir ötesi olmuş....

Çok duygulandım ya

hatta dayanamayıp ağladım

Daha dün 2 candan arkadaşım severek ayrıldılar.... kaç kez kaç kez ayrıldılar ve 2 saat sonra bir arkadaşım daha sevdiği kızdan ayrıldı... daha doğruusu o bırakmış halen neden ayrıldığımızı bilmiyorum dedi..üstüne üstelik bir de Bir ablam eşinden ayrılacağını söyleyince deprosyana girdim neredeyse ya... ama candan sevdiğim o iki arkadaşım barıştılar.... ama ikisinin içinde de korku mu ddesem acı mı desem var..... diğer arkadaşımda daha haber alamdım ama en son birlikte çektirdikleri resimleri sildim demişti bana ve hava almaya çıkıyorum dedi ve gitti..gitmeden öncede şiir yazmıştı al oku diye.........ablam ise akşam eşimle konuşup ya devam edeceğiz yada bitireceğiz dedi........ bir birleşme bir ayrılma söz konusu ve bir bitmişlik var şimdi....4 yürekte..

Leon ve Duygu içinde çok üzüldüm

flashı çoktan izlemiştim ve tekrar şimdi yine izledim.. ilk izlediğimde yazmamışım çok şaşırdım... böyle güzel bir esere yazmamak olamazdı...

çok kötüyüm ya...

ŞArkı herşeyi o kadar güzel anlatıyor ki...

ya resimlere ne demeli..

Bir kez daha teşekkür ederim alkis:

ve Leon ile Duygu içinde çok ama çok üzüldüm..

Çok geç oldu ama ben yine İnş. hayırlısı ne ise o olsun... diyeyim..

Sevenler ayrılmasın....

Artık Severek Ayrılanlar olmasın....
_aslı_mine_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla