05-07-2008, 21:06
|
#2 |
| Süper Üye
Teşekkür Etme: 1.082
274 Mesajina 722 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 2755559 | Ce: Komiqq Biri de şöyle anlatıyor arkadaşı ile olan diyaloğunu; -"6. His filmini izledin mi" dedim. -"Hayır ama çok övdüler" dedi. -"Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle" dedim. -"Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce" dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz. Ve bir babanın, oğlunun 18.000 YTL kredi kartı borcu yaptığını öğrendiğinde verdiği ilk tepki; -'Keşke korunsaydım' İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: -'Evde mi bıraktım acaba?' Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken; -'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane ..... var Tamam' diye bir telsiz anonsu gelmiş. Komiser çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura; -'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş. -'Komiserim malum kadınlar ... .degilmiş Tamam' ALINTIDIR.................... |
| |