Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-06-2008, 18:29   #4
werwedsawer
Üye

Teşekkür Etme: 228
78 Mesajina 190 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1658792
werwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgınıwerwedsawer Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: böyle bir soruyu çözene +rep veriyom...

Alıntı:
METROPOL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yağmurlu bir günde karı ile kocanın cesetleri evde bulunur

hizmetçiye sormuşlar:

-sen olay gerçekleşmeden önce nerdeydin

hizmetçi cevap verir:bulaşıkları yıkıyordum(sırıtarak)

bahçıvana sorarlar:ben bahçeyi suluyordum der(yüzünde hiç bir şey yok)

aşçıya sorarlar :onunda yemek yaptığını söyler(ağlamaklı bir şekilde)

uşağa sorARLAR :hanım efendinin istediği malzemeleri getiriyordum(ağlamaklı bir şekilde)

acaba katil kimdir ve (...)yüz ifadelerini yazdım bu yüz ifadeleri neden olmuştur onu söyleyeyin

kısacası olayı kendiniz yazın evet aklınızdaki hikaye doğruysa artı rep verecem

not:kadın :30 yaşında
adam: 50 yaşında
hizmççi:30 yaşında
uşak:30 yaşında
aşçı:50 yaşında

hikaye olarak yazar isek

bu bir organize iş olabilir ama hizmetçi hariç diğerleri öldürmekte payı olabilir

bahçıvan, aşçı, uşak birlikte öldürdüler organize eden bahçıvan, beraber öldürdüler izleri temizlediler. polisler gelincce de hizmetçi hariç diğerleri normal karşıladılar zaten hizmetçi aile ile arası pek iyi değil. Bahçıvan aşçı uşak aileyi öldürüp paraları alıp toz olacaklarını zannettiler. biz olaya dönelim;

bahçıvan, adam ile kadını, uşak ile aşçının yardımı ile üldürdü. sonra bahçıvan dedi ki diğerlerine polisler gelince siz ağlayın diye tembihledi.

hizmetçide zaten adam ile kadını pek sevmediği için polisler gelince doğal olarak pis pis sırıttı.

doğrumu?
werwedsawer Çevrimdışı