Konu: Fikralar
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 04-24-2008, 11:52   #2
xGönülx
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 643
220 Mesajina 476 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1078388
xGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un ÇılgınıxGönülx Baktabul'un Çılgını
laugh Ce: Fikralar

nasrettin hoca eşşeği ile şehirde
nasrettin hoca bir gun esegini alip sehire iner... sehirde dolasirken esegini kaybeder... arar arar bir turlu bulamaz en sonunda pes edip bir otele gider oda kiralar..... odanin kapisini acar ve yatagin duzgunn kirisiksiz oldugunu gorur ve bozmaya kiyamaz yatagin altina uzanir,,, tam o sirada yeni evli cift gerdek gecesi icin bir oda ister... ordada acemi bir calisan olur ve derki,,, \'\'gelin bos oda varsa oraya girin der..... tam nasrettin hocani odasinin kapisini acarlar ve bakarlar oda bos (cunku nasrettin hoca yatagin altinda yatiyo)... tam cift hazirlanir ve yataga girerler ki adam karisina sevgilim gozlerinde butun sehiri goruyorum der,, ve bunu duyan nasrettin hoca kafasini uaztip benimde esegi goruyormusun der

ayy koptum ya...nasrettin hoca fıkralarına bayılıyorum ya süpermiş..paylaşımın için tsk canım
xGönülx Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to xGönülx For This Useful Post:
denizZ_gozlumM (04-26-2008), Kızıl$eytan (04-25-2008), leyla_59 (04-24-2008)