Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 04-22-2008, 22:02   #1
aserdus
KEraSi _ KeRaSus

Teşekkür Etme: 3.802
1.379 Mesajina 3.961 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 24
Tecrübe Puanı: 22186149
aserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgınıaserdus Baktabul'un Çılgını
blush2 Polis Köpeği

Adamın biri, arabasıyla kırmızı ışıkta dururken; karşı tarafta küçük bir kız çocuğunun kucağındaki köpekle, trafik polisinin ceketini çekiştirip durduğunu görmüş.
> Çocuk polisin ceketini çekiştirdikçe, polis de çocuğu eliyle itip duruyor ve bağırıyormuş:
> - Git başımdan defol...
> * * *
> Çocuk, kucağındaki köpeği göstere göstere polisin hem ceketine yapışıyor, hem de bir şeyler anlatmaya çalışıyormuş.
> Sonunda çocuğun ensesine hafif bir tokat vurmuş polis ve elinin tersiyle de:
> - Git hadi git, diye itmiş çocuğu.
> * * *
> Durumu arabasından izleyen adam; yanına sokulmuş çocuğu kovan polise sinirlenerek, inmiş arabasından ve polisin yanına gidip:
> - Ayıp ayıp, demiş; nasıl itip kovabiliyorsun sana sığınan bir çocuğu?
> Polis:
> - Siz, demiş; çocuğun inatla ne dediğini ve ne istediğini biliyor musunuz?
> * * *
> Adam:
> - Ne diyecek, demiş; herhalde karşı tarafa geçmek için, yardım istiyordu.
> Polis:
> - Yok efendim yok, demiş; kucağındaki köpekle evlenmemi istiyordu. Tutturdu da tutturdu:
> '- Ne olur kocası ol bunun; yavrularının polis köpeği olmasını çok istiyorum, diye...
aserdus Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to aserdus For This Useful Post:
&denizkızı& (04-24-2008), aydınhan (04-22-2008), player22 (06-08-2008), xGönülx (04-23-2008)