Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 04-17-2008, 19:56   #5
d3liii
Süper Üye

d3liii - ait Avatar

Teşekkür Etme: 1.072
262 Mesajina 689 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 8 d3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgınıd3liii Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: HiKaYe YaSaLıMmM...

Alıntı:
SeNSiZ[iM]´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu hikaye yaklaşık bir yıla dayanan ve yaşanmış bir hikayedir;

bir genç günün birinde hiç ummadıgı bir yerde hiç ummadıgı anda kendisinden bir istegi olan bu güzel bayanı tanır ve bu bayana zaman ile ilgi duymaya başlar bu ilgi gittikçe sıcak bir sevgiye dönüşür gel zaman git zaman aylar sonra görüşme kararı alırlar ve aylardan şubattır kış ayıdır ama havanın soguk olması genc i etkilemez çünki deger verdigi sevdigi insanı görecektir heyecan sarmıştır herbir yanını ve saatler yaklaşık 14:30 dolaylarında beklenen o an gelmiştir ve buluşurlar ama ne buluşma ve yaklaşık 2,5 saat görüşür konuşurlar genç gördügü bu bayandan daha bir etkilenir ve baglanır onsuz yaşayamaz hale gelir öylesine masumdurlarki genç bir ara ellerini uzatır ve karsısındaki bayana latife yaparak ellerimimi tutmak istedin der bunu ona direkt diyemez çekinir evet ama güzel bir hamledir ve tutmak istedigi o pamuk gibi elleri tutar bitmediii zaman ilerledikce sevdigi deger verdigi insandan masum bir öpücük alır...

not:bu sadece 2,5 saatin akılda ve unutulmayacak anlarıdır...
1 yıl içersinde biribirilerine uzak bu gençlerin aşklarında fazla detaya inilmemiştir..
Güsel bir yazı hikaye (her neyse) ama bn benim söylediğim cümleye bir cümle daha eklenerek sonuna kadar yazarı baktabul sakinleri olan bir hikaye yasalım demiştim
Yeni cümlem:
Sabah solumdan kalktım

d3liii Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla