Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 04-12-2008, 13:13   #1
XxCANISIxX
-Sєνgi Eмєк İѕтєя --

Teşekkür Etme: 5.629
3.555 Mesajina 8.186 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 62
Tecrübe Puanı: 107375125
XxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un ÇılgınıXxCANISIxX Baktabul'un Çılgını
:okur: Demet yönetmene kızdı

Demet yönetmene kızdı

"Mucize" adlı şarkısının klibi Dannii Minogue'un klibine benzemesi Demet Akalın'ı çileden çıkardı.

"Mucize" adlı şarkısının klibi, Dannii Minogue'un "I Begin To Wonder" adlı parçanın klibine benzemesi Demet Akalın'ı çileden çıkardı.

Akalın, Tamer Aydoğdu'nun çektiği ve 110 bin dolara mal olan klibi için, "Ben de gazetelerde okudum ve şok oldum. Yönetmeni arayarak güzelce verdim veriştirdim" dedi. Bundan sonra hiçbir şekilde yerli yönetmenlerle çalışmayacağını söyleyen Akalın, "Yapılan onca emek ve harcanan onca para boşa gidiyor. Hande Yener'i bu konuda tebrik ediyorum. O devamlı yabancı yönetmenler ile çalışıyor" diye konuştu.
haber3
XxCANISIxX Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to XxCANISIxX For This Useful Post:
çerkez_kızı (04-13-2008), csl_16 (04-13-2008), rebeLgirL (04-13-2008), ölümdenöte (04-14-2008)