Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-28-2008, 12:31   #4
çerkez_kızı
Paylaşimci Üye

Teşekkür Etme: 4.092
596 Mesajina 1.613 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 24328829
çerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgını
Porfect Ce: Yaşanmis Aşk Hikayeleri

SON MEKTUP:

Serseriye mektup. Bir aşk hikâyesi.

Serserime. Elime son kez aldım kâğıt kalemi. Bu sana son mektubum. Postacı son bir kez haber getirecek benden sana. Canım bilirim aldırmazsın hiçbir şeye ne sevgiye ne de hislere. Şimdi elimde bir sigara var, bugün çok içtim. Bilirim kızacaksın “içme demiştim” diyeceksin. Ama ben yine aynı cevabı vereceğim: dertliyim son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda seni ne kadar sevdiğimi. Özlediğimi yazacağım. Artık değiştim ben, senin umursamaz tavırlarından bıktım serserim. Takmıyorum artık bende seni. Hani bende bir resmin var ya arkadaşıma verdim serserim. Çok beğenmiş seni “al senin olsun dedim” dedim. Ama dikkat etmesini de söyledim. Olur ya çıkarsanız “boynuzlamasın seni” dedim. Yüzünün şeklini görmeni isterdim serserim. Bu mektup diğerlerine benzemiyor değil mi? Dün gece yıktın öldürdün beni serserim. Dilindeki hece bir kurşun gibi saplandı yüreğime. Tüm gece kanadı durmadan gözlerim doldu ağlayamadım. Yataklara düştüm ne zamandır. Ama iyi oldu aslında. Seni umursamıyorum artık. Sen ne demiştin serserim ÜZÜLME”
Üzülmüyorum zaten gülüyorum. Bu acıların getirdiği mutsuzluğu seviyorum. Lanet olsun sana. Serserim biliyorsun ben seni sevdim. Bu sana son mektubum serserim. Yak istersen, istersen başkalarına okut. Bu kadar değersiz miydi sevgim? Yada evet içip içip ağla, ama şunu bil ki bu sana son mektubum. Bundan sonra hain yazar mezar taşında. Bir ölüsün artık sen hatıralarımda.
SERSERİDEN CEVAP:

Bugün hiç beklemediğim bir anda mektubunu aldım güzelim. Son mektubum demişsin, inanmam sen dayanamazsın bensizliğe erirsin bitersin günden güne. Bak ne diyorum güzelim. Gönlün olsun birkaç gün daha çıkalım sevinirsin belki. Hediye olur ya da bir elma şekeri. Sen bensiz yapamazsın güzelim. Seni öptüğüm o ilk anı hatırla. Nasılda çocuklar gibiydin, bayılacaksın diye korkmuştum güzelim. Ben senin gibi neler geçirdim elimden. Bilirim haberim yok sevmeden sevilmeden. Sen beni gerçekten sevdin mi güzelim? Sana bu mektubu meyhaneden yazıyorum. Biraz önce birkaç çocuk dövdük güzelim. Onların şerefine içiyoruz. Bak güzelim! Ben sana ne demiştim hatırlamıyorum “ÜZÜLME” yazmışsın sahiden dedim mi? İçkiliyken herhalde, bilirsin.”YIKTIN” yazmışsın sahiden yıkıldın mı? Umursamazsın sanmıştım takmazsın diye ummuştum. Ama madem beni unuttun, bu sana son sözüm olsun bende seni sevdim haberin olsun güzelim.
KIZIN ARKADAŞINDAN SERSERİYE:

Seni tanıyorum serseri ama arkadaşım seni çok sevdi. “Son Mektup” demişti doğru. Hem o seni çoktan unuttu. Seni çok beğendim be serseri, belki seversin beklide… “güzelim” demişsin bizimkine. Bende seni zevkli bilirdim. Ben ondan daha güzelim. Bak serseri! Ben seni ondan daha çok severim. Telefon numaramı yazıyorum arkada onu aradığın gibi beni de ara. Ayrıca senin güzel garipleşti bu ara “Kalbim Ağrıyor” diyor. Doktor bir teşhis koyamıyor. Ama canım o da bir başka ağlasa da gülüyorum der etrafa sakın unutma beni ara.
SERSERİDEN ARKADAŞA:

Bak kızım ben seni sevmedim daha en başta ben güzelimi sevdim her şeyden çok. O bana “serserim” derdi canından koparcasına sen ise “serseri” diyorsun sokakta kalmışçasına. Senin gibi arkadaş olmaz olsun. Güzelliğe gelince kimse yarışamaz benim güzelimle. Şimdi bırak bunları “son mektup” derken yalan sanmıştım daha beter içer oldum. Her gece sarhoşum. Bir daha ki mektupta güzelimden bahset bana. Şimdi gerçekten mutlumu? Yoksa başkasını mı seviyor? Hasta demiştin kalbinden hasta yoksa bu aşk hastalığı mı? Benden başkası ile… Çabuk yaz arkadaş her şeyi arkadaş her şeyi anlat bana. Anladım ki yaşayamam ben onsuz bu dünyada!
ARKADAŞTAN SERSERİYE:

Afedersin serseri yanlış yapmışım ben. O seni gerçekten çok sevmiş. Son nefesinde bile adını söyledi. Yüreğim parçalandı anlayamazsın “serserim” deyişini duysaydın gözleri kapanırken. Aşkın öyle sarmış ki bedenini kaybedince yaşayamadı öldü işte. Son mektupta ne yaptın? İçip içip ağlıyor mu sun? O şimdi mezarında huzurlu yatarken. Yılanlara bile seni anlatır şüphen olmasın. Zaten mezar taşında “seni sevmiştim serseri” yazısını görünce anlarsın. Belki bir umut vardı yaşamasında oda senin ciddi olmandı. “birkaç gün çıkalım” demişsin ona. “elma şekeri olur” demişsin. İşte o vurdu senin güzelini. İndi zavallıcığın yüreğine. Şimdi mezarında derin bir uykuda, sevgisi de sonsuzlaştı onunla. Aslında o hiç istemedi öldüğünü bilmeni. Ama dayanamadım yazdım işte. Şimdi ne yaparsın, nasıl yaşarsın? İçer misin, adam mı döversin? Sende onu sevmişsin öle yazmışsın… öğleyse bırak aşkınız yaşasın!!!
SERSERİNİN ODASINDA BİR NOT: SANA GELİYORUM GÜZELİM!! SENİ SEVİYORUM GÜZELİM!!
BEKLE BENİ BEKLE BENİ SENİ BENDEN AYIRAN NE VARSA YOK ETMEYE YEMİN ETTİM SÖZÜMÜ TUTARIM BİLİRSİN ŞİMDİ SENDEN UZAĞIM DİYE KESME ÜMİDİNİ SAKIN. BU AŞK BİZİM YAZGIMIZ NE KADAR ZOR OLURSA OLSUN HANGİ ENGEL ÇIKARSA ÇIKSIN BU AŞK YAŞANACAK MUTLAKA SAKIN “O ARTIK GİTTİ” DİYENLERE İNANMA BEDENİM YANINDA OLAMSA BİLE YÜREĞİM SENDE RUHUM SENDE KAPA GÖZLERİNİ VE DÜŞÜN BENİ HİSSET YÜREĞİMİ ELBET BİTECEK BU AYRILIK GÜNLERİ BEKLE BENİ SENDEN UZAKTA OLMAK OKADAR KOLAY MI?? SANIYORSUN KOLAY MI DAYANMAK BUNA?? SENİ ÖZLEMEK BAZEN KORKUNÇ BİR SANCI OLUYOR BU SANCIYLA UYUMAK MÜMKÜN DEĞİL GÜN İÇİNDE VOLTA ATARAK KARŞILIYORUM SABAHI AKLIMDA “SEN” AKLIMDA KAVUŞMA ANIMIZ O BÜYÜK AN BEKLE BENİ. YÜREĞİMİ ELİME ALIP GELECEĞİM KAPINA BENİ GÜLEREK KARŞILAYACAKSIN HANİ DEDİM YA SENİ ÖZLEMEK KORKUNÇ BİR SANCI DİYE BİR GÜLÜŞÜNÜ HATIRLADIGIMDA ZAYIFLIYOR O SANCI BENİ HAYATTA BİR AŞKIN BİR DE GÜLÜŞÜN TUTUYOR SEN GÜLDÜKÇE BU AYAZ GÜNLERİN YERİNİ BAHAR BAHÇE ALIYOR. AH SEVGİLİM KALBİM SADECE SENİN İÇİN ATIYOR. ÇÜNKÜ BEKLİYOR OLACAKSIN BENİ ÇÜNKÜ İNANDIN BANA ÇÜNKÜ BENİM GİBİ SENİ DE HİÇBİRŞEY VAZ GEÇİREMEDİ BU AŞKTAN SAHİ HATIRLIYORMUSUN İLK GÖZ GÖZE GELDİĞİMİZ ANI? İKİMİZ DE İNSANLARA GÜVENİMİZ HİÇ OLMADIGI BİR ZAMANDI YARALANMIŞ YÜREKLERİMİZİ İYİLEŞTİRECEK İLAÇ GİBİ SARILDIK BİRBİRİMİZE BİLSEYDİK BU KADAR ZOR OLACAĞINI YAŞARMIYDIK BU AŞKI?? YİNE BÖYLE DELİCE BİR TUTKUYLA BAĞLANIRMIYDIK BİRBİRİMİZE? BENCE EVET SÖYLESELERDİ BİZE “SİZİ TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ZOR GÜNLER BEKLİYOR” DESELERDİ YİNE DE DİNLEMEZDİK AŞK GELMİŞTİ KAPIMIZA BİR KEZ REDDETME ŞANSIMIZ YOKTU AŞKIN REDDEDEMEYECEĞİNİ BİLECEK KADAR BÜYÜMÜŞTÜK İKİMİZDE. BEKLE BENİ İNAN BANA HİÇ KİMSEYİ BU KADAR ÇOK İSTEMEDİM BEN! EVET BAŞKA AŞKLARDA YER BULDU YÜREĞİMDE AMA HİÇ BİRİ ENİN GİBİ DEĞİLDİ GELİP TALAN ETTİLER KALBİMİ SONRA DERİN YARALAR AÇIP GİTTİLER.BEN İNANDIM SANA BUNCA ZAMAN SONRA İLK KEZ KALBİMDE YARA AÇMAYACAK BİRİNİ BULDUĞUMA İNANDIM ELBET BİTECEK VE BİTTİĞİNDE SEVGİLİM
BEKLEDİĞİNE DEĞECEK…!!
çerkez_kızı Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to çerkez_kızı For This Useful Post:
ayca. (03-28-2008), CUÇİ (03-28-2008), hellfire17 (04-09-2008), lon_m_a (05-22-2008), ptlcnm (03-28-2008), vagrant_love (06-03-2008)