Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-28-2008, 12:29   #3
çerkez_kızı
Paylaşimci Üye

Teşekkür Etme: 4.092
596 Mesajina 1.613 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 24328829
çerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgınıçerkez_kızı Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: Yaşanmis Aşk Hikayeleri

Seni Sevdiğim İçin Özür Dilerim:
Bir zamanlar sevip de şimdi ayrı olanlar… Sevip de acı çekenlere armağan ediyorum. Duygularımı şöyle dile getiriyorum.

Sen var ya kızım… Sevmesini bilmeyen ve aşk için hiç değmeyen birisin… Aynı zamanda zır delinin birisin. Adını kalbime aşkla yazmıştım. Güzel bir hayali gerçek sanmıştım. Senin sevgine nasıl kanmıştım…
SENİ SEVDİĞİM İÇİN
ÖZÜR DİLERİM…
Aşkından karşılık beklemek suçmuş. Şu vefasız dünyada neler yokmuş. Senin beni sevmeye niyetin yokmuş…
SENİ SEVDİĞİM İÇİN
ÖZÜR DİLERİM…

İNTİKAM
İntikamım çok acıdır. Yapmayan yalancıdır. Söyle bu kaçıncıdır. Senin bana yaptıkların. Her şeyin bir sırası var. Sıra bana gelecek. Unutma şunu ZALİM son gülen iyi gülecek. Yaptığın yanına kalmayacak. Bir kıyamet kopacak. Kulağını aç iyi dinle ZALİM seninle hesabım var. İntikamım alınacak. Sen her zil çaldığında o mudur diye kapıyı açtın mı? Sen her telefon çaldığında o mudur diye telefonu kaldırdın mı? Sen sokağımızdan geçerken hiç gözlerin beni aradı mı?
BUNLARI SEN YAŞAMADIN
SEN BİLEMEZSİN BUNLARI
BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM
ALLAHSIZ BEN BİLİRİM KİTAPSIZ!
Senin sevgin hiç yaşamadan bitti mi? Senin güllerin açmadan soldu mu? Senin aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı? Bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız.
ALLAHSIZ
Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı? Sen hiç sabaha kadar ağladın mı? Sen hiç severken aldatıldın mı? Bunları ben yaşadım. Sen yaşamadın. Sen bilmezsin allahsız bilmezsin…

KİTAPSIZ
Sen her gördüğünü bana benzettin mi? Peki sen bana değil bir başkasına SENİ SEVİYORUM dedin mi? Sen diyemezsin be gülüm. Sen sevemezsin. Bunları sen yaşamadın. Sen bilemezsin. Bunları ben yaşadım ben bilirim ALLAHSIZ KİTAPSIZ…
Sen hiç doğduğuna pişman oldun mu? Sen içki sarhoşu değil sevgi sarhoşu oldun mu? Sen hiçbir kula kul oldun mu? Bunlar sen yaşamadın ben yaşadım sen bilemezsin. Bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim.
SEN HİÇ FELEĞİN AĞIR SİLLESİYLE KARŞILAŞTIN MI? SENİN GÖZ YAŞLARIN YAĞMUR OLUP SELE KARIŞTI MI? SENİN ZAVALLI GÖNLÜN VE TAŞ KALBİN ACI ÇEKMEYE ALIŞTI MI? BUNLARI SEN YAŞAMADIN SEN BİLEMEZSİN. BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM
ALLAHSIZ BEN BİLİRİM:!

çerkez_kızı Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to çerkez_kızı For This Useful Post:
340_2087 (04-19-2008), ayca. (03-28-2008), CUÇİ (03-28-2008), hellfire17 (04-09-2008), lon_m_a (05-22-2008), ptlcnm (03-28-2008)