Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-16-2008, 16:28   #17
zuzuu
yürek ağlar gözden önce..

Teşekkür Etme: 15.302
14.181 Mesajina 38.901 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 216
Tecrübe Puanı: 107375777
zuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: Senle Olmadı...Senle Olmazdı..Diye Diye Dilimde Tüy Bitti Yar...

Alıntı:
Fenacocuqq´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes güzel eleştiri bekler fakat bazende birşeylerin iyi gitmesi bakımından kötü leşetirilerde olacaktır bu dünyada hiç bişi dört dörtlük değildir ve ayrıca yorum yapılıyor diye atılan birisi ilk defa şahit oldum + kendi kimliğinle demişsinde bence super mod bir arkaşaımıza amur atman yanlış .

emeğine sağlık flasin güzel olmuş ama biraz daha kendini geliştirmelisin efektler bakımından

saygı ve sevgi cercevesinde yapılan eleştirilerin başımın ustunde yeri var..hem dört dörtluk oldugumu idda etmedim..kendime ait yorumları olumsuz diyede silmedim daha dogrusu ben silmedim..bana eleştiriyi adam gibi delikanlı gibi bildiğimiz kimliğiyle yapsınlar..karalama kampanyası baslatır gibi baska nicklere sığınılmasın..grubunuzu memnun edemediğim için uzgunum..sayenizde flash yapmayı bıraktım en azından bu birilerini mutlu etmiştir..

saygılar
zuzuu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to zuzuu For This Useful Post:
Ebru (03-16-2008), hafi (03-16-2008), hayalet_0312 (03-16-2008), küppra (03-17-2008), Misafir (03-16-2008)