Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-16-2008, 10:12   #3
kurtreis
V.İ.P. ÜYE

kurtreis - ait Avatar

Teşekkür Etme: 7603
1366 Mesajina 3766 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 13 kurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgını
turkey Ce: AKP yerine HALKI KAPATIN

Bu ülkede Ahmet Hakan Yada Mehmet Ali Birand Ali Kırca Uğur Dündar yada önde gelen yazarlaın hemen hemen hepsi kalemşçr olarak görav yapmaktadır bunun önüne geçemezsiniz bunun önüne geçmek için önce kendimizi sonra çocuklarımızı eğiteceğiz gençlerimizi eğitim ama dürüst bir eğitim bu ülkenin zararına olan değil yararına olan eğitim bu ülkenin genç Fidanlarını bir hiç uğruna telef etmeden yapışacak eğitim parti kapatmaları ile yasakçı bir politika ile yapılacak hiç bir şey bu ülkeye yarar getirmez çünkü biz bu dünyada en çok beklenen özlenen adaleti dünya barışını getirip yaşatmış bir ırkın nesilleriyiz bu yüzden sürekli dediğimiz gibi siyasalleşme değil gerçek olma zamanıdır eğitim ve özveri sadakat ve sevgi ortamında bir türkiye için önce eğitim bu haber için size teşekkürler emeğinize sağlık iyilik melekleri ve mutluluklar sizinle olsun
Saygılar
kurtreis Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla