Ce: Her ülkede tuhaf işler olur ama.. ya yemin ediyorum ben bu konulara yorum yapmaktan utanıyorum. Bu devletimizi Türkiye Cumhuriyeti mizi emanet ettiğimiz sayın vekillerimiz çok sayın bakanlarımız misket oynar gibi ülkeyi karıştırmaktan utanmıyolar. Sayın başbakanımızın namaz kılması başörtüsünü serbest kılması yüce adaletimizin başı olan yargıtay başsavcımız tarafından hep suç sayılmış ve partiyi kapatmak için geçerli bi neden gösterilerek dava açılmış. ve bütün dünya bunun ne kadar saçma bi karar olduuna dair hemfikir ki; biz AB ye girmeye çalışırken bu tür olaylarla Ab nin gündemine zaten çoktan girdik. Ey yüce Atam Ey milletimin kurucusu Ülkemde Rahatça nefes alıp dilediğim gibi dilediğim yerde fikirlerimi beyan etmemin Ey geceleri rahatça uyumamın tek nedeni Ey ay yıldızlı bayrağımın Türkiye mde dalgalanmasını sağlayan bu uğurda insanüstü çaba sarfedip ülkemi düşmandan kurtaran Ey ulu ATATÜRK ne olursun uyan uyanda gör bizlere emanet ettiğin ülkenin halini paylaşım için sağol canım |