Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-16-2008, 01:12   #2
sew_al
Aranan Üye

Teşekkür Etme: 1.926
1.147 Mesajina 3.293 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 6753251
sew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgınısew_al Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: Her ülkede tuhaf işler olur ama..

ya yemin ediyorum ben bu konulara yorum yapmaktan utanıyorum. Bu devletimizi Türkiye Cumhuriyeti mizi emanet ettiğimiz sayın vekillerimiz çok sayın bakanlarımız misket oynar gibi ülkeyi karıştırmaktan utanmıyolar. Sayın başbakanımızın namaz kılması başörtüsünü serbest kılması yüce adaletimizin başı olan yargıtay başsavcımız tarafından hep suç sayılmış ve partiyi kapatmak için geçerli bi neden gösterilerek dava açılmış. ve bütün dünya bunun ne kadar saçma bi karar olduuna dair hemfikir ki; biz AB ye girmeye çalışırken bu tür olaylarla Ab nin gündemine zaten çoktan girdik.

Ey yüce Atam
Ey milletimin kurucusu
Ülkemde Rahatça nefes alıp dilediğim gibi dilediğim yerde fikirlerimi beyan etmemin
Ey geceleri rahatça uyumamın tek nedeni
Ey ay yıldızlı bayrağımın Türkiye mde dalgalanmasını sağlayan bu uğurda insanüstü çaba sarfedip ülkemi düşmandan kurtaran
Ey ulu ATATÜRK
ne olursun uyan uyanda gör bizlere emanet ettiğin ülkenin halini

paylaşım için sağol canım
sew_al Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to sew_al For This Useful Post:
..DaiSy.. (03-16-2008), Ebru (03-16-2008), mavidamla (03-16-2008)