Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-12-2008, 23:26   #13
zuzuu
yürek ağlar gözden önce..

zuzuu - ait Avatar

Teşekkür Etme: 14448
13432 Mesajina 37235 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 91 zuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: Senle Olmadı...Senle Olmazdı..Diye Diye Dilimde Tüy Bitti Yar...

Alıntı:
ByGeCe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir yorumun bukadar uzamasını istemezdim Öncelikle kusura bakmayın Bilindigi gibi okadar forum var Ve sizede pm attım Bu konuda...
Fakat kaliteli Forum olmak zordur ama forumun elestirilere acık olması gerekli herzaman yapılanseylerde herkesin bir payı olması gerek belki benim yorumumdan sonra biraz kırgınlık olmus olabilir (oldu ama umarım olmamıstır ) Ama hersey insana bişeyler katar yani ben bunu böyle biliyorum acılan konulardan istenen yorumdur hatta kimiside ekler sonuna iyi yada kötu yorumlarınızı bekliyorum diye bende onu yaptım iyi veya kötu bir yorum Sarkı gercekten guzel buna bi diyecegim yok ama kullandıgınız efektler hep sınırlı bunları yapan kişi bundan daha fazlasınıda yapabilir diye dusunyorum ...
Tesekkurler Kolay gelsin

Ben tesekkur ederim yukardada bahsettigim gibi herkesin yorumu farklı benim kızdıgım noktayı ben zuzuu ' ya zaten belirttim pm ile Herkes bir degildir herkes farklıdır ve her elestiri ve yorum farklı olursa daha guzel seyler cıkar ortaya diye dusunuyorum ben flood içinde msj atabilirdim tesekkurler deyipte gecebilirdim benim fikrim daha guzel seylerin orataya cıkmasıydı fakat yanlıs anlasıldı kusura bakmayın...Basarılar...

onemli değil..yorumunuzu,eleştirinizi bildiğimiz kimliğinizle yapsaydınız daha cok sevinirdim..