Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-12-2008, 10:18   #1
zinnat
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 2.694
1.021 Mesajina 2.425 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 7590618
zinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgınızinnat Baktabul'un Çılgını
new 1207 bikini yolladılar

"Fenerbahçe Sevilla'yı elesin programa bikiniyle çıkarım" diyen Ahmet Çakar, "6 Pas"ta kendini savundu.

"Çalıştığım gazeteye 671, TV kanalına 376, diğer TV kanalına da 160 olmak üzere toplam 1207 adet bikini yollandı" dedi.
Programın başında, Çakar'ın bikini olayının medyada yansıması, halkın bu olayla ilgili yorumları ve zamanında yapılan bu tarz iddialar ekrana getirildi. Çakar ise o gün yaşadıklarını anlattı: "Galibiyet ardından Türkiye'nin her yanından Ahmet Hoca bikini giysene' tezahüratları yükselmeye başladı. Ertesi gün çekimim vardı. Telefonlarım hiç susmuyor. Bilmediğim numaralar arayıp duruyor. Gazeteler, kanallar arıyor 'Yüzlerce bikini geldi' diye. Neyse benim dek düşündüğüm kaseti tekrar izlemekti. Aybars Hünalp'tan kaseti istettim ve izledim. Şimdi kaseti bir kez daha izlemenizi istiyorum. Kasette de görüldüğü gibi ben orada içeride yapılmış bir espriyi arkadaşların isteği üzerinden canlı yayında paylaştım. Hatta bu açıklamanın ardından şunu da ekledim, 'Ben psikopat mıyım, ben gay miyim' diye. Benim bir taahhüdüm var. Ama bu arkadaşlarıma verilmiş bir taahhüt. Eğer siz isterseniz bikiniyi giyerim ama kapalı devrede. Taahhüdü içeride 6 kişiye verdim. İsterseniz orada giyerim."
HÜRRİYET MAGAZİN
zinnat Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to zinnat For This Useful Post:
ayca. (03-12-2008), csl_16 (03-12-2008), moonlight (03-12-2008), sew_al (03-12-2008), tonton68 (03-12-2008), şeker_sarı (03-12-2008)