03-09-2008, 17:48
|
#10 |
| üyelik iptal edildi | Ce: Kimi Mutlu Kimi Mutsuz Kimi Ağlıyor Kimi Gülüyor (Yaremce) Alıntı: ecrimsu´isimli üyeden Alıntı
Çok güzel olmus eline yuregine saglık..Bekleyen biri olarak gercekten çok duygulandım gozyaslarıma hakım olamadım..hıc gelmıcenı bıle bıle beklemek cok zor ve cok acı..kımsenın bunu yasamaması dılegıyle.. | tşk ederim inş. kimse yaşamaz Alıntı: Yoqqi´isimli üyeden Alıntı
süperrmiş cok begendıım emeğine saglık  | tşk ederim Alıntı: mavidamla´isimli üyeden Alıntı
hani birini bekler ve o hiç gelmez o zaman ölmek ister ama eceli gelmez... | tşk ederim hocam ayrıca rep içinde tşkler Alıntı: kalbiimsinn´isimli üyeden Alıntı
ay çok güzel olmuş ya.Muhteşem bir çalışma ya ağladım valla  | tşk ederim Alıntı: Nigde_51´isimli üyeden Alıntı
cok güzel olmus süpperrrrrrrrr emegine saglik  | tşk ederim Alıntı: sew_al´isimli üyeden Alıntı
seninle yaşamak varken uzakta durmak zoruma gidiyor yüreğin dert görmesin | tşk ederim sewal Hatice bilmiyodum ama kalbim temizmiş demek tşk ederim Alıntı: lone.wolf´isimli üyeden Alıntı
hani birini bekler ve o hiç gelmez o zaman ölmek ister ama eceli gelmez cok güzel bir flash olmuş emeğine sağlık  | tşk ederim Öznur
|
|
| |