02-20-2008, 23:02
|
#6 |
| Isınan Üye
Teşekkür Etme: 53
16 Mesajina 62 Defa Tesekkur edildi
| Ce: Olmaz Birtanem Olmaz Sevdigim Olmaz İnan Bana Olmaz Aşk Böyle Olmaz Aşık oldum... Koştum peşinden yar oldum... Hayat oldum, içine doldum... Sevgi oldum, Dağ gibi yumak oldum... Mucize oldum... Bir yabancı oldum... Deli oldum, Divane oldum, Dağları teğeleri aşıp gelen ben oldum... Savruldum yanına avare oldum... Bekledim hep, yolcusunu bekleyen durak oldum... Dürüstlük peşinde olmayan adam oldum... Sahtekarlık peşinde koşan yalancı oldum... Tertemiz sevgimle kirli oldum... Herşeyini bırakıp geldiğim herşeyim karşısında bencil oldum... Uğruna dünyalar verdiğim aşkını satan ben oldum... Rezil oldum... Aşktan anlamayan ben oldum... Sevgisiz sevgili oldum... Hayal oldum, serap oldum, sır oldum... Yıkıldım, kahroldum, perişan oldummmmm... Gelennn oldummmmmmm Giden oldummmmmmmmmmmmmm Herşey oldum olmasınadaaaaaaaaaaaaa... Benim için dünyaları verecek bir yar olmadım... Kim ne bilsin karşılıksız yar oldum... Aşk böyle olmaz...İnan olmaz...Bilmem nasıl olur  Emeğine yüreğine sağlık Gamze Hanım... Çok güzel bir flash olmuş... Tek kelime ile süperdiii 
__________________ Sana Helal Olsun Yar
Konu NewDali tarafından (02-20-2008 Saat 23:13 ) de değistirilmistir..
|
| |