Alıntı:
yaremce´isimli üyeden Alıntı
Seni öyle sevdim ki güneşte seni gördüm,ayda seni sevdim. Ben sana sahrada susadım.Dirhem dirhem aradım seni günesin hırçınlığına inat.Benim yangınımken bu şehre volkan oldun Sevgilim; Gitme benden bu sehirden…bana yangın ol yine.Gözlerimi kapadıgımda en yakınımdaki hayalim ol…kimse bilmezken bu sehre bahar ol.seni bunca seven varken bu şehirde yanağıma bir buse koyacak kadar yakınımda ol…. D.D |
İnsan sevince baktığı gördüğü her yerde her şekilde her varlıkta onu görürmüş o kadarki sabah güneşinde akşam ay'ın hilalinde gecenin sessizliğinde Gül'ün kokusunda hep onu duyarmış işte bu ölümsüz sevgi dedikleri efsaneleri ortaya çıkaran Leyla ile mecnunların hikayesi olurmuş ve sevdiğinin yanağına bir buse koyacak kadar yakın ama yüreğine dokunamayacak kadar uzak olurmuş sevda özlem hasret bir birinden ayrılmayan bu kelimeler insanın insan olmasında Aşkta olgunlaşmasında ve en önemlisi yüreği ile sevebilmesinde tecrübe kazandıran bu üç kelime tıpkı Aşk'ı oluşturan Üç Harfin bir hayat anlamına geldiği gibi bu üç kelimede Hayatı anlatır ve hayat her zaman adil değildir bazen insan çok sevsede sevdiğini kavuşamamaktadir bazende hak etmediği birini severde onun sevgisini gerçek sanır ve bu sevgiye öyle inanmıştırki gerçekten sevgiyi hak edeni hiç görmez ve onun farkına farmaz taki o sevginin yalan olduğunu anlayana kadar bu güzel paylaşım için emeğiniz için size teşekkürler iyilik melekleri ve mutluluklar sizinle olsun
Saygılar