Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-13-2008, 12:55   #1
Ebru
Ç.a.t.L.a.K ' IM..

Ebru - ait Avatar

Teşekkür Etme: 4.667
5.199 Mesajina 12.971 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 53 Ebru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un ÇılgınıEbru Baktabul'un Çılgını
Ebru - MSN üzerinden Mesaj gönder
? Sevsinler sizi

"Sevsinler sizi"

Başbakan'dan ekonomiyi eleştirenlere cevap...

13.02.2008 12:41
"Başıörtülü olarak bu ülkede eğitim öğretim hakkını kesmenin laiklikle uzaktan yakından ilgisi yok. Dünyada laiklik bir biz de mi var? Batı ülkelerinin yüzde 90'ı laik ülkeler. Var mı bir sıkıntı yok. 'Batı gazetelerinden haberler' diye sunuyorlar bir inceleme yaptırdım. Çoğu yalan böyle bir olay yok. Türkiye'de bir ayrımcılığı ortaya koymak suretiyle akılları bulandırmaya çalışıyorlar. Öfke de bir hitabet sanatıdır. Çünkü ben zulmü alkışlayamam, zalimi de sevemem kusura bakmasın kimse.

Adaleti, kalkınmayı özgürlükleri demokrasiyi belirli kesimler için, sadece bir kesim için istemiyoruz. Toplumun her kesimine aynı samimiyetle yaklaşıyoruz.

Ekonomi gündemden düştü diyorlar. Sevsinler sizi. ne var ekonomide.. 2008'e nasıl girdik? Sıkıntı ne var ekonomide? Ekonomide halkımıza olumsuz yansıyan ne oldu? Milleti aldatmayın dürüst olun!"

[Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...]

HABERTURK

Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sEn!...
Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sEn!...
Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sEn!..

....

Çatlaklar kutsaldır; ışığı içeri sızdırırlar...

Ebru Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Ebru For This Useful Post:
mmmmm15 (02-13-2008), XxCANISIxX (02-13-2008)