Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-10-2008, 18:00   #2
kurtreis
V.İ.P. ÜYE

kurtreis - ait Avatar

Teşekkür Etme: 7603
1366 Mesajina 3766 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 13 kurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgını
turkey Ce: Söylesene Kaç Harfle Sevdin Beni..?

Alıntı:
cindy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana olan sevgini özetlememeliydin sevgili.
Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu.
Yazılabilecek kadar basit bir aşkı ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana.
Bana benim sorumu sorma sevgili.
Peki, sen anlat o zaman deme bana.
Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım?.

(alıntıdır)
Aşkı sevgiyi ölçmek ne kadar anlamsız ve saygısızca çok güzel bir sözle anlatmış bunu yazar özetlenecek aşk sadece kitaplara konu olur ve oda kitaplarda ezbere yol açar zaten ondan değilmidir ki bu günün gençleri Aşkı kitaplardan okuyup ezberlerine aldıklarından değilmidir hüzünler ayrılıklar Aşk bir ezber değildirki Aşk bir yaşam biçimidir bir ömrün değil sonsuzluğun yaşanmasıdır oysa Aşkı yaşamayı bilmeyenler onu sınırlar içinde tutarak ilk zorlukta kaçmak için bahaneleri olarak kullanırlar oysa Aşk yerine göre sevdiği ile birlikte yaşamak yada ölmek demek değilmidir Cennetten bile vaz geçirecek kadar büyük Duygu değilmidir Aşk eğer öyle değilse o Aşk mıdır Dünyanın sonu hayatın başlangıcı Aşkın önünde engel olmamalıdır Aşk o zaman bir anlam ifade eder bu güzel ve Duygu dolu paylaşım için emeğiniz için size teşekkürler iyilik melekleri ve mutluluklar sizinle olsun
Saygılar
kurtreis Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla