Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-01-2008, 04:26   #3
kurtreis
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 7.843
1.477 Mesajina 4.015 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 107374313
kurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgınıkurtreis Baktabul'un Çılgını
turkey Ce: Yokluğun Cehennemin öbür Adidir. üşüyorum; Kapama Gözlerini..

Alıntı:
zuzuu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak bunu iyi dinle: elimi tuttuğun an, bu dünyadaki en mutlu aşık ben olabilirim. ve sadece senin için sebepsiz yere ölebilirim.sadece senin için.

YOKLUĞUN CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR. ÜŞÜYORUM; KAPAMA GÖZLERİNİ..

alıntı
Aşkta en büyük acısı sevgilinin gitmesidir çünkü hasret bir noktaya kadar çekilebilir yaksada hasret insanı baştan başa döneceğini yada kavuşacağını bildiği zaman daynılır ama yokluk ölüme eş değerdir yokluk insanın Cehenneme düşmesi gibidir insan ne yaparsa yapsın bu acıyı unutamaz ve daima yüreğinde yaşar çünkü sevgilisi için kavuşmak için her şeyi göze alan insan onun yokluğunda ise en acı ölümleri bile düşünmez onlardan korkmaz çünkü bir kez sevgilinin gözlerinde kayboldumu insan o gözlerin ateşini bir kez içinde hissettimi bir daha ateş onu yakmaz çünkü o zaten yanıyordur ne zaman kaybetse o gözleri o zaman bir buz denizine düşmüş gibi Ağustos ayında Buz tutmuş olur yüreği ve dokunduğu anda kırılır buzdan bir heykel gibi işte bu yüzden Yar'in gözlerini görmeden geçirilen her an insanı perişan eder ve acı verir Yar'i yüreğinde hissedenler hayatta mutluluğu hak ediyorlardır ve dileriz mutlu olurlar bu güzel paylaşım için emeğiniz için size çok teşekkürler İyilik melekleri ve mutluluk sizinle olsun
Saygılar
kurtreis Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla