Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 01-29-2008, 00:03   #1
gecelerin_sairi
V.İ.P. ÜYE

gecelerin_sairi - ait Avatar

Teşekkür Etme: 591
460 Mesajina 1.800 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 14 gecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgınıgecelerin_sairi Baktabul'un Çılgını
niha Gelİn-kaynana

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar. Kaynana; -Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş. Gelin de; Tabi anne konuşalım demiş. Kaynana başlamış anlatmaya Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et,saçıma gül takmışsam; Neşeli olurum.Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam çok ısrarcı olma. Eğerki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa; Anne benim halim malim yoktur,bacak bacak üstüne atarım,sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım...
gecelerin_sairi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to gecelerin_sairi For This Useful Post:
( (мєяνє) ) (01-29-2008), ***Mine*** (02-03-2008), ..DaiSy.. (01-29-2008), serapqq (01-29-2008)