Konu
:
İşte Son Anketin Sonuçları...
Tekil Mesaj Gösterimi
01-10-2008, 16:01
#
7
mavidamla
^^Mavinin
Sessizliği^^
Teşekkür Etme: 4506
1983 Mesajina 5321 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı:
23
Ce: İşte Son Anketin Sonuçları...
Alıntı:
moonlight
´isimli üyeden Alıntı
çok ilginç...o zaman sokakta ağlayanların hiç biri akp ye oy vermedi...peki kim verdi bunlara oyu...kendi maaşlarına 500 ytl zam yapıp...diğer çalışanlara 16ytl gibi bozdurup bozdurup harcanacak bir miktarı hak gördüler...ve bu millet hayatından memnun...memurlarına yaptığı zamdan hiç bahsetmiyorum...eğer yaşanan tüm bu olaylara ,haksızlıklara rağmen bu millet memnunsa hayatından yönetilme şeklinden...tek bi söz söylenir...müstahak bu millete yapılanlar...ilk iktidar oldukları 4 yıllık süreçte hiç zam yapmadıkları elektiriğe %20 zam yaparak her yıl için %5lık zamı tek seferde aldılar...ve bu milet memnun...seçim olsa yine oy verecekler...verdiklerinden çok aldılar...fakiri daha fakir zengini daha zengin yaptılar...ve bu millet halinden memnun...çocukları hiç uğruna öldü...şehitler ölmez dendi ama ak kefen giydirip niye koydular toprağa...kendi çocukları gemi yüzdürdüğü için yapamıyor askerliği...yada deniz manzaralı olursa askeri birlik tercih edip lütfediyor vatan borcunu...kimide torpilsiz yapamaz...buna rağmen memnun bu millet...ne diyim iyi memnuniyetler...daha yazacak çok şey var bunlar görülenler...bide görünmeyen saman altı olaylar mevcut...çevrilen dolaplar...yenilen haklar...çıkar ilişkileri...ama bahsetmeye gerek yok...yapan memnun yapılan memnun...
ben bide üzülürdüm benden ekonomik olarak düşük bir bütçeye sahip olanlara nasıl geçiniyor kaç boğaz besliyor,okutuyor diye...meğerse memnunlarmış durumlarından...şaşırdımm... hemde çok şaşırdımmm...
bu yazdıklarına sadece bu yakışır....
Üyelere Açık Profil Bilgileri
mavidamla - Daha fazla mesajını bul