Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 01-10-2008, 16:59   #6
mavidamla
^^Mavinin Sessizliği^^

Teşekkür Etme: 4.782
2.118 Mesajina 5.622 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 5
Tecrübe Puanı: 95588160
mavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: İşte Son Anketin Sonuçları...

Alıntı:
kurtreis06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence bu anketin gerçekliği konusulmali yada nerde ya nasil yapildiği çünkü artik Ak partinin kendi içinde bile bulunanlar bu yapılanlarin yanlış oldugunu kabul ettiklerine göre bu acaba sorusunu gündeme getirirmi Cünkü artık Medya olarak tabir ettiğimiz yazılı ve görsel basın sanki Halkı bilinçlendirmek için değil bir siyasi partiyi daha güzel ve daha büyük göstermek için var gibi davranıyorlar. hatta bazen öyle ileri gidiyorlarki bu şak şakçılıklarından dolayı kendilerine verilen ödül yeterli olmazsa hemen taraf değiştirebiliyorlar işte bu şekilde bir basının yapmış olduğu Anketin ve sonuçlarının ne kadar konuşmaya değer olduğunu ölçmek bizim elimizde sizlerden sadece şunu düşünmenizi istiyorum Bir gazetenin maliyetini
Alıntı:
kurtreis06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acaba bir gazete kaç TL ye mal olur bunun Kağıdı makinası mürekkebi çalışanları yazarları dağıtımı hiç düşündünüzmü ?
Soruyorum sizlere 25 kuruşa satılan bir gazete acaba maliyetini karşılarmı peki karşılamazsa gazete patronları nasıl bu kadar zengin ve güçlü olabiliyorlar?
İşte burda yatan gerçekleri en güzel anlatanlardan birisi Doç.Dr. Erkan Yüksel
''Sonuç olarak ucuz gazete satmak, hatta bedava gazete dağıtmak ya da her çeşidiyle promosyon kampanyaları yürütmek daha fazla dost ve okur kazanmak adına önemli ve olumlu davranışlar olarak değerlendirilebilir. Yeter ki temel kaygı A’dan Z’ye “gazetecilik” olsun. Ancak, öte yandan ucuz gazeteciliğin, gazeteciliği de ucuzlattığı; başka bir deyişle gazetecilik kaygılarını zayıflattığı ve zamanla başka kaygıları ön plana çıkardığı şüphesi her zaman var olacaktır. Çünkü haber ve para, ateş ve barut gibidir. Parayı veren, düdüğü de çalmak isteyecektir. Buna karşı direnmek ve yalnızca “gazeteci” kalabilmek ise “gözlemlenebildiği kadarıyla” pek de kolay değildir. ''
Peki bu şekilde bir gazetecilik ile Devletin kendisine verdiği resmi ilanların bir yıl içerisindeki yekününün Milyon TL yi aştığını düşünürsek ve bunun maliyetinin nerdeyse sıfır olduğu aklımıza gelirse acaba ''Parayı veren Düdüğü Çalarmı?'' sorusunu düşündüğümüz zaman Böyle bir pastanın başkaları tarafından yenmesini önlemenin tek yolu İktidar partilerinin belirttiği yönde çalışmak olduğunu düşünüyorum Kişisel olarak Bu bilgilendirici paylaşım için teşekkürler
Saygılar

bu yorum gerçekten çok farklıyıdı.
herşeyi ancak işin içine girince öğrenebilirz derlerya , ben bunada katılımıyorum gerçekler gerçekten göründüğü gibi mi? neden biz bu işe başlayarak araştır mıyoruz ki!!
vermiş olduğun kişisel düşüncelerin için tşkler...
mavidamla Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to mavidamla For This Useful Post:
kurtreis (01-10-2008), moonlight (01-11-2008)