Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 12-27-2007, 21:26   #1
zuzuu
yürek ağlar gözden önce..

Teşekkür Etme: 14.911
13.830 Mesajina 38.122 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 201
Tecrübe Puanı: 107375729
zuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgını
Tanımlı BAKTABUL'u Ünlülere Sordum ...

İbrahim Tatlıses

Urfa’da Baktabul vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum

Reha Muhtar

burdan bütün Baktabul üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Baktabul her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız

Mehmet Ali Erbil

Baktabul'da en yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra

Anayasa Mahkemesi Başkanı

Baktabul üyelerine saygıyla duyurulur.!
Baktabul'da Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Baktabul'da Moderatör olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!

Banu Alkan

Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla Baktabul'a renk katacagim, ayol iyiki varsin Baktabul

Bülent Ersoy

Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Baktabul'un gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu

EMRAH

Bak Ayşe burasi Baktabul artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik Ayşe.. Baktabul var artik bize sahip cikacaklar

AJDAR

Cikata Muz, muz. Ben bu Baktabul forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz.

Erman Hoca

Artik bende bundan sonra Baktabul de spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...

Saadettin Teksoy

Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim Baktabul de sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin Baktabul'dan ayrilmayin...

alıntı
zuzuu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 10 Users Say Thank You to zuzuu For This Useful Post:
holocoust (12-27-2007), lolipop01 (08-06-2008), mmmmm15 (12-28-2007), mutlukız (12-29-2007), on/off (12-30-2007), sitare (12-27-2007), ViperMoon (12-27-2007)