12-07-2007, 16:35
|
#10 |
| Üyeliği durduruldu
Teşekkür Etme: 1.532
803 Mesajina 3.424 Defa Tesekkur edildi
| Ce: Unut Beni Her yalan gibi. Teşekkürler Adminim saygilar Alıntı: By_gizem´isimli üyeden Alıntı
aziz dostum, gercekten cok guzel calismalar cikiyor buda rekabeti artiriyor flasin super olmus gercekten olagan ustu bir calisma emegine o guzel yuregine saglik | Allah razı olsun abi Valla rekabet için degil içimden gelenleri yansıtarak yapıyorum bu Flashları ama bigün sizi geceğim saygilar yorum için teşekkürler Alıntı: asii aysuu´isimli üyeden Alıntı
harika bi flash +rep hakettin | Teşekkür ederim ama rep gelmedi Saygilar  Alıntı: kalbiimsinn´isimli üyeden Alıntı
ellerine sağlık arkadaım ya gerçekten güzel olmuş | Teşekkür ederim emege saygisi olan her üyeye Alıntı: serapqq´isimli üyeden Alıntı
teşekkürler erkancım diğerleri gibi çok güzel olmuş ellerine kollarına yüreğine sağlık  | Teşekkür ederim hayirli olsun nick Alıntı: busegül´isimli üyeden Alıntı
çok güzel bir şarkı emeğinize sağlık zevkle ve tekrar tekrar dinledim emin olun | Teşekkür ederim  Alıntı: perikızı´isimli üyeden Alıntı
super bi flash emegine saglik | Allah razı olsun Teşekkür ederim Alıntı: cindy´isimli üyeden Alıntı
cok guzel olmus,emegine saglik  | Teşekkür ederim Kibar vip saygilar  |
| |