12-03-2007, 00:13
|
#5 |
| ..Loading..The Kill Code ? Y/N #Y
Teşekkür Etme: 4.823
1.017 Mesajina 5.909 Defa Tesekkur edildi
| Ce: Sürgün Aşkımız..Duygu'dan Çok Özel Biri İçin... Alıntı: duygu´isimli üyeden Alıntı
çok çok teşekkür ederim zuzu çok begendim tam istediigm gibi olmuş bazen istemesekte bu parçadaki gibi sürgün yiyebiliyor yürekler anılar hatıralar sürgünden kalanlar oluyor bazen ama herşeye ragmen sürgün dahi olsa sevgi hep var olabiliyor sürgün bile dokunamıyor parçayı hediye ettiigim kimseye herşeye ragmen tüm aşklar yaşanmalı diyorum sevenler adına ve sevdigime ve benim için hep özel olacak ve kalacak kimseye hediye ediyorum bu flash
peri lambasını hep yakıyorum yaşannalara şahitlik ettigi için ve tüm sevenlere yol göstersin diye ışıgı herzamnkinden daha fazla yanıyo o kadar güçlü ki sevenlerden aldıgı kalp atışı ile tekrra sevenlerine dönüyor . | öncelikle böyle güzel bir flash için [Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...] çok teşekkür ederim sana gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuş..kullanmış oldugun resimler şarkı şarkının sözleri herşeyi ile insanın içini acıtan ve neden sorularını sorduran ama bir o kadarda ben seni sevdim ve sevicemde dedirten bir flash olmuş.sana yürekten teşekkür ederim..
şimdi mesaj sahibi ve flashı hediye eden arkadaşım duygu;
çok teşekkür ederim..beni onurlandırdın ne denir ki adı üstünde aşk yani insanların hem bu güzel duyguyu yaşamak için çabaladıkları ve çok emek,çaba,sabır ve en önemlisi kalplerinde bu özel duygu için yer açtıkları çok özel bir ruh hali.aslında ruh hali demek ne kadar dogrudur bilmem çünkü bu ruh hali dediğim şey öyle bir histir ki ona ulaşmak için içindeki senin için en önemli olan ben dedigin benlik duygusundan bile vazgerçersin..çünkü gerçek aşkta ben duygusu yoktur biz duygusu vardır..ancak biz deyip biz olarak birlikte hareket edersen o zaman aşk denilen o ruh haline ulaşırsınız..aşık olunca insan etrafındaki herşeyi güzel olarak görür ve hayatında herşey iyide olsa kötü de olsa katlanılabilirdir.çünkü hayata karşı sonu gelmez enerjin ve bitmez azmin vardır..hem neden pes edesin ki yanında sevdiğin ve hayatının en önemli varlıgı vardır..sen zaten olmak istediğin yerdesindir ve onun olması bile hayatın başlı basına bir mucizesidir..ve sen o mucizeye o kadar inanırsın ki öbür ihtimali yani birgün yanından birden yok olacagı ve senı bu aslında hiçte güzel olmayan hayatta seni yapayalnız bırakacagını düşünmessiniz..çünkü zaten mutlusunuzdur neden düşünesiniz ki.iste ben bu duygularla sevdim seni ey sevgili..ben aşkımı zaten kaybettim bundan sonra sürgünlük bile benim için anlamsızdır neden mi ..
çünkü sen yoksan hayatımda ben zaten sürgünde ve hapis hayatı yaşıyorumdur ha sürgünde ha hapiste..çünkü o içimdeki yangını ve acıyı söndürebilen bir çare yok
sevgi ve aşk ancak degerli görüldüğü müddetçe insanın içini ısıtır..ayrıca benim perilambamda yok ki yolumu aydınlatsın..ama seninkinin ışıgının hiç sönmemesini ve hayatını hep aydınlatmasını dilerim.. ve son birşey benim aşkım beni hayata döndürmüyor,beni hayattan koparıyor.. ve ben yalnız kendimle ve içimdeki kalp kırıkları ile hayat denilen duygusuz ve maddesel evrende gittikçe silikleşiyorum.. |
| |