Baktabul uyanıyor... Baktabul üyeleri Sabahın Belli Bir Saatinde
Çalar Saat Tarafından Uyanırsa Ortaya Çıkacak Dialoglar Neler Olurdu... Kimisi Erken Kalkmaktan Hoşlanan-Kimisi Nefret Eden - Kimi Birazcık Daha Uyusam Diyenlerden Sizde Kopacaksınız deliqanli -ÇalarSaat: Cihat Kalk konu tekrarları Başladı -deliqanli: Haannii Nerde Hangi Kanalda - Cabuk söyle -ÇalarSaaT: Pauhauhuhauha Kandırdımm Kandırdım deliqanli: Varya 1 Yıldır Beni Bu Şekilde Kaldırıyorsun Bu Sefer Yemedim -ÇalarSaat: Yedin Ya Nasılda Kaldırdım Seni Yada Kandırdım Seni.. -deliqanli: Yemezler -ÇalarSaat: Annıyom Ben Seni Canm Askerede Giderim Ben -deliqanli: Ee Yeter Lem Kırdım Senii (Saat Duvarla Kanka Olmuştur... ) CaNDy's saat: Şii Kalk Saat Kaç bilionmu CaNDy's: Ya genemi sen uyandırdın beni saat: kimi bekliordun brad pitt mii CaNDy's :Yaahh Git Başımdan uğraşamam senle uyucam bennn saat: Kalk Kalk Kalk Çabuk Hadii CaNDy's : Eee Yeter Bak Çıkartırım Pilini saat: bulursan Çıkartt CaNDy's : Sen Kaşındın Saat: ne oldu bulamadın CaNDy's: nerde senin pilin Saat: Ben Pilli Değilim Şarjla çalışıyorum CaNDy's: O Zaman kafanı kırıyım ( Saat Camdan dışarı Dışarda Sokaktan Geçen Zavallı Birinin Kafasına ) angelgamze saat:Şii Kız Kalksana Allah Rızası İçin Kalk Sonra Geç Kalıcan Fln angelgamze : olur canmm seni kırıcam Kalkıyım Hemen saat: aa Kalkyım Diyipte Kalkmıorsun ama sen angelgamze : ya Dur Bari bi 15 dk gözlerimi dinlendireyim saat: haa Bak O Olur Dahada Güzelleşirsin angelgamze : Ne dionsen sen saatsin bende insanım böyle bi aşkı unut saat: benm ki tek taraflı angelgamze: bak Sökerim pilini saat: Bari Bi Kere Öpte Öyle Sök angelgamze : Önce senin Pilini Çıkartayım saat: Öpecenmii (Saat Öpücüklü Bir Poşetin İçinde Çöpe ) holocoust holocoust: Şii Saat Hadi Uyandır Benii Saat: Yohh Daha N’eler Sen Benden Önce Kalktın Dur Bari Az Daha Uyuyayım.. holocoust : Olmaz Kalk İşte Kalk Saat: Tmm Tmm Dur Akreple Yelkovanıda Uyandırayım holocoust : Yokki Onlar Saat: Nerdeler Yavrularım Caniii N’yaptın Yavrularıma Cabuk Söylee holocoust: ee Ben Nie Erken Kalktım Zannedirsun Sırf Sen Beni Uyandırama Diye Kollarını Kestim Saat: Bittin sen Bittin holocoust: Asıl Sen Bitti Bak Bu Yeni Digital Saatim D.saat: Selam Ben Digi Saat: İstenmediğim Yerde Durmam Ben (Saat 3 Dk Sonra Gözden Kaybolmuştur) hayalet_0312 Saat:Yaws Birader Bi Kalk Yaa Kalk Bee hayalet_0312 :Ulenn Varya Senin Kafanı Kırıcam Düzgün Uyandrı Olm Saat: Pardon Abiyaa Özür Dilerim hayalet_0312: Aferin rep Verdim Saat: Abi N’dion Yaa hayalet_0312: Pardon Yaa Forumun Etkisi Kalmış Saat: Ha öylemi annadım ( Zavallı Sabah Akşam Forumda ) hayalet_0312 :Ne Dedin Sen Az Önce Bakim SaaT: Hiç Abi Hee öylemi Annadım Demişitim hayalet_0312 : Yok Yok Ondan Sonra bişeyler Fısıldadın Sen Saat: Yok Be Abi ( ammada Kulak Varmış) hayalet_0312 : Dedinn Saat : Eee Dediysem Dedim N’olcak hayalet_0312 : Hıııı Hıhh hıhhh ( Saat Pencereye ) Saat: abbbbbbbbiii barii neee deddiiğimii söyyyleeseyyydim beeee hayalet_0312 : Ulem Sen Hala Yaşıonmu ( Saat Yatığında Ezilerek Can Verir )
alperen1907 -Saat Çalar : Hadi Kalk Uyan Git Pc Başına Foruma Konu Ekle Gündemi Takip Et alperen1907: Peki Abi Bi Emrin Fln Varmıydı Çay Getiriyimmi -Saat Çalar: Olur Ama 3 Şekerli Olsun Yoksa Devrelerim Yanıyoe alperen1907: Get Şurdan Bi Çay İstior Al Sana Çay ( Saat Çaydanlığın İçine.. ) By_gizem Saat: Bi Kalksanda Bi Şiir Okusan By_gizem : Dee Get Başımdan şiir İstiyormus... Saat:Gözünü Seveyim 1 Saat Daha Fazla Uyursun By_gizem : Peki Öyle Olsun Bakalım.. Saat : Süpersin N’Okucan By_gizem: Bilmem Sen Ne İstion Saat : Şhekspear’dan Okusan By_gizem: Allahım Sen Sabır Ver Bana Saat: Tmm kendi yazdıklarından Oku By_gizem: dur bi kitabı Karıştırayım Saat: Buldunmu By_gizem : Hahh Buldum işte (By_gizem şiiri Okur ) Saat: off Bee N’ Güzel Okudun ağızını seveyim... By_gizem: Hadi Beni Rahat Bırak Uyucam... Saat: Olmaz Süren Doldu By_gizem: Olm 1 Saat Dedinyaa Saat : Tmm İşte 1 Saattir Şiiri Arıyodun Yarım Saatte Zor Okudun Bende N’zaman Bitcek Bu Diordum By_gizem : Vay Adi Vayyy ( Saat Şiir Kitabının Arasında Tost Olur ) Şafak Saat: Şafak Kalksana Lemm Şafak: Dur Lem 2 Dk Daha Saat: Bilirim senin 2 Dkni benn Şafak: Hadi hadi Kıramassın sen Benii Saat: Hadi Acıdım 2 Dk Sonra... Saat:Şafak Doldu Kalk Şafak: İnt Cafemi Lem Burası Doldu Diyon Uzatıyorum Saat: Olmaz Kardeşim Bekleyen Var Sırada Şafak: Parasıyla Deilmi Lenn Uzatıyom Yad Süre Sınırı Koyma Saat: Hayy Alla mYaa Bak Orda Kızlar var Onlar Oturcak Kalk Doldu Diyom Şafak : Banane Sen Kalk Onlar Otursun Saat: Olm Deli Etme Kapatırım pc’ini Şafak: Hele Bu Kapat Hacklerim Bu İnt Cafeyi.. Saat: Abi Canın Sağolsun Akşama Kadar Otur – Kızlar Gelin Ben Şafak: Heh Şöyle Adam Oll Saat: Olm Koruma Programı Var Heçç Bişey Yapamssın Şafak: öyle Bi Yparımki Saat: Yapta Görelim Şafak : Bana 30 Dk Ver 30 Dk Sonra Şafak: N’oldu len artist Saat: Geçici Bir Hasardan Dolayı Şuanda Hizmet Veremiyoruz.. Dıttt Dıttttt Dıttttt ... zuzuu Saat: Duygu Kalk flashını cope atmıslar zuzuu: De Get Yemezler Saat: valla ya inanmiyo musun bana zuzuu: bosweer bı daha yaparım 5 dakika sonra... zuzuu: Ne Yapısun sen Orda Saat: Ne Bakıyorsun Özell zuzuu : kızın kolundaki saatimi kesiyosun sen Saat: Sanane Yaa Ayarlıcam Ben Onu Saat Mezuniyet Balosuna Gidicez zuzuu : Pahuauhhua Saat: N’ Gülüyosun zuzuu: De Get Saat: Görürsün Senn zuzuu: ii Tmm Sen Git Peşine Ben Uyim Bari.. Saaat: İzin Verionmuu zuzuu: Hee Git Hadii Gitt Saat: İstemiyorsan Gitmem zuzuu : De Get |