Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 11-11-2007, 16:17   #7
mavidamla
^^Mavinin Sessizliği^^

Teşekkür Etme: 4.654
2.067 Mesajina 5.518 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 5
Tecrübe Puanı: 80278647
mavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: PKK'ya Tokat Gibi Anket

Alıntı:
sefira´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya şimdi bu kadarcık bilgiyle yorum yapmamız doğru olmaz bu anketlerin yapılış amaçlarından biri de toplumu yönlendirmektir insanlar bunu kabul etmez pek ama sonuçlar bunun gerçek olduğunu gösterir
burda ankete katılanlar hakkında bilgi verilmemiş aldığı eiğitim, yetiştiği sehir ,
kırsal alanda mı yoksa kentsel alanda mı ikamet ediyor.gelir durumu nedir.daha önce pkk vs örgütlerle bağlantısı olmuş muvs bunları coğaltabiliriz
kaç tane il var anket konusu ama ankete katılanların sayısı 1070 kişi yanılmıyosam bu rakam onları temsil eder mi
örneklem hakkında fikrimiz yok
cok uzattım afedersiniz ama böle bi anket üzerine yapacağımız yorumlar yüzde 80-90 yanlış olur diye düşünüyorum

haklısın. anket için beli bir sınır var en az 1000 kişi olmalı diye biliyorum. bu sadece bir haber ve örnek. pekte doğru sonuç vermiş değil. türkiye nüfusunun yüzde 10 gibi bir kısma yapılması gerek. bunu zaten bize değil bu kişilere yani dtp taraftarı olan pkknın yanında olan arkadan vuran bulunduğu ekmek yediği vatanı satanlara yapmak lazım. bizlere yapsalarda ne olcak ki!!!
mavidamla Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to mavidamla For This Useful Post:
hazel098 (02-21-2008), kurtreis (02-21-2008), küppra (11-11-2007)