Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 11-02-2007, 15:02   #7
mavidamla
^^Mavinin Sessizliği^^

Teşekkür Etme: 4.782
2.118 Mesajina 5.633 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 5
Tecrübe Puanı: 95588160
mavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgınımavidamla Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Ce: DTP'li Batman Belediye Başkanı'na 5 yıl hapis istemi

Alıntı:
MEACULPAKSK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan her hareketin başında bu parti ve mensupları var.Ve hala benim verdiğim vergilerle mecliste Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar.Bu nasıl iştir anlamıyorum.Geçen gün Dtp Genel Başkan yardımcı bir konuşma yapmış tv'de izledim.Türkiyede eyalet sistemi olmasını istiyormuş.Yani her ilin ayrı bir bayrağı vce sembolü olacakmış.Bak sen
O ay yıldızı biz kolay kurmadık o rengi atalarımızın dedelerimizin kanlarından aldık.Bunların topunu kodese sokmak lazım.Hiçbir işe yaramıyor Türkiye Cumhuriyeti kucağına alıp sevdikçe bunlar gözümüzü çıkarmaya çalışıyorlar.İlk önce Meclisteki hainleri temizlesinler.Bu kadarda suskun olmasın Türk devleti.Adam istediğini konuşup istediğini yazıyor.Mehmetçiğimize kurşun sıkan leşleri kamunun arabalarıyla taşıyor üstüne üstlük birde şehitlik yapıyorlar.Bebeğe kurşun sıkana şehit denir mi?

o haberi bende izledim ve aklıma ilk gelen orda gördüğüm herkezin karşına rahatlıkla çıkıp rahat bir şekilde konuşmaları. eşitlik ve özgürlük yüzünden askerlerimizi bizi yok etmeye bölmeye çalışan bir patiye hala susuyorlarya ben buna yanıyorum. insanların canını alarak hak istiyorlar ve bizim hala elimiz kolumuz bağlı bu halk susuyor ama bu sesizliğin bozulması çok fena olacak.
mavidamla Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler:
moonlight (11-09-2007)