Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 11-02-2007, 13:42   #5
MEACULPAKSK
Isınan Üye

MEACULPAKSK - ait Avatar

Teşekkür Etme: 19
16 Mesajina 48 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 11 MEACULPAKSK Başarılı olma yolundaMEACULPAKSK Başarılı olma yolundaMEACULPAKSK Başarılı olma yolundaMEACULPAKSK Başarılı olma yolundaMEACULPAKSK Başarılı olma yolunda
Tanımlı Ce: DTP'li Batman Belediye Başkanı'na 5 yıl hapis istemi

Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan her hareketin başında bu parti ve mensupları var.Ve hala benim verdiğim vergilerle mecliste Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar.Bu nasıl iştir anlamıyorum.Geçen gün Dtp Genel Başkan yardımcı bir konuşma yapmış tv'de izledim.Türkiyede eyalet sistemi olmasını istiyormuş.Yani her ilin ayrı bir bayrağı vce sembolü olacakmış.Bak sen
O ay yıldızı biz kolay kurmadık o rengi atalarımızın dedelerimizin kanlarından aldık.Bunların topunu kodese sokmak lazım.Hiçbir işe yaramıyor Türkiye Cumhuriyeti kucağına alıp sevdikçe bunlar gözümüzü çıkarmaya çalışıyorlar.İlk önce Meclisteki hainleri temizlesinler.Bu kadarda suskun olmasın Türk devleti.Adam istediğini konuşup istediğini yazıyor.Mehmetçiğimize kurşun sıkan leşleri kamunun arabalarıyla taşıyor üstüne üstlük birde şehitlik yapıyorlar.Bebeğe kurşun sıkana şehit denir mi?
MEACULPAKSK Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla