Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-18-2007, 22:46   #1
=whirlwind
Paylaşimci Üye

Teşekkür Etme: 917
467 Mesajina 1.133 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 601075
=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını=whirlwind Baktabul'un Çılgını
yeahh Oğlan kızla buluşup birde parası yoksa

İŞte Bunlari Yapardi

LÜks Bİr Restoranta Gİderler İkİlİ Yemeklerİ Yerler Ve
Kiz:
-nereye Gİdİyosuuunn AŞkiimm
Erkek:
-ben Bİ BulaŞikla... Aman Tuvalete Canim Tuvalete.

.................................................. .................................................. ....................

Kiz:
-aŞkiimm Şuradan DÖner Fİlan Alaliimm Karnim AaÇÇ.
Erkek:
-ya Canim Bİzİm Kasap Memetden 2 Kİlo Kiyma Aliriz Bİde ÜstÜne Yumurta Kirariz Mİs Gİbİ Olur İŞte Hayatim.

.................................................. .................................................. ...................

Kiz:
-canim Sevİlİm Şuraya Yenİ Bİ AliŞverİŞ Merkezİ AÇilmiŞ Bİ Baksakmi Kİ.
Erkek:
-aaa Şİmdİ Hatirladimm Benİm Acİl Gİtmem Lazim Arkadaslara SÖzÜm Waarr.

.................................................. .................................................. ..................

Kiz:
-ya Canim Ya Benİm Telefonumda Çok Eskİdİ Artik Yenİsİne Bakalimm.
Erkek:
-ben Bİzİm KaÇakÇi ŞÜkrÜ Abİden Bİ Şeyler Ayarlarim Yada İstersen Benİm Telefonu Kullan.

.................................................. .................................................. ................

Kiz:
Ya Eve Ekmek Alacamda Bİ Ellİ Mİlyon Gerekİoo
Erkek:
-senİn Gİbİ Kariyi AlacaĞima Kendİme Bİ Kol Saatİ Alsaydim Ya O Bİle Daha İİ

(alıntı)
=whirlwind Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 15 Users Say Thank You to =whirlwind For This Useful Post:
<EmreSimqe> (09-17-2008), ***Mine*** (09-16-2008), çileq (10-29-2007), cindy (10-29-2007), Ghost Legend (09-18-2008), GüL bAhCeSi (09-18-2008), osman3 (10-29-2007), puzzle (03-07-2008), TheOldSchool (10-29-2007), uDanGAçMeLeq (10-04-2008), şükran_damla (10-27-2007)