Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-09-2007, 23:09   #1
hayalet_0312
Admin

hayalet_0312 - ait Avatar

Teşekkür Etme: 7124
2769 Mesajina 5742 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 34 hayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgını
yeahh Londra’yı salladı

Londra’yı salladı

Zeki Müren’in ardından 47 yıl sonra Londra’daki Albert Hall’da konser veren ikinci Türk sanatçı olan Aksu, muhteşem bir müzik ziyafeti sundu

Yaklaşık 5000 kişinin doldurduğu konserde ilk olarak Oojami grubu sahne aldı. Farklı milletlerden müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturdukları Oojami grubu, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Ardından sahneye çıkan Sezen Aksu alkış yağmuruna tutuldu. Minik Serçe, anlattığı kısa hikayeleri yabancı konukların anlayamayacağı endişesini dile getirerek, “Boşverin, müzik dillerden daha güçlü” dedi. Konser boyunca Aksu ve hayranları arasında duygu dolu anlar yaşandı. Dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren sanatçıya hayranları da eşlik etti. Vokalisti Nurcan Evren’i izleyicilere İngilizce konuşarak tanıtan Aksu, “Hem şarkı yazıyor hem okuyor. Onun çok büyük bir kalbi var” dedi. Konserin ilerleyen bölümünde mikrofonu bırakarak yere yatıp yuvarlanan sanatçı ve vokalisti izleyicileri güldürdü.

“Yaptığıma inanamıyorum”

Ardından, “Bazen sahnede yaptığıma inanamıyorum. Konserlerimin birine oğlum Mithat Can da geldi. Beni sahnede öyle görünce çocuk şaşırdı” diyerek salonu kahkahaya boğdu. Aksu, bir ayakkabıcı dükkanında karşılaştığı Stevie Wonder’ın vokalisti India Aire’yi bu konserine davet ederek birlikte şarkı söyledi.

vatan alintidir
hayalet_0312 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla