Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-07-2007, 15:10   #1
alperen1907
Kill For You

alperen1907 - ait Avatar

Teşekkür Etme: 1745
985 Mesajina 2063 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 20 alperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgınıalperen1907 Baktabul'un Çılgını
alperen1907 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Nurgül Yeşilçay'ın Hollywood aşkı

Sunucu ve oyuncu Cem Özer geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de bir balıkçıda 48’inci yaşını kutladı. İlk evliliğinden olan kızı Cemre oyuncu eşi Nurgül Yeşilçay, Nail Keçeli ve yakın dostlarının katılımıyla sade bir kutlama yaptıklarını söyleyen Özer, ilk evliliğinden olan kızı Cemre'nin de yanında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Nurgül Yeşilçay'a hediye olarak Cem Özer'e ne aldığı sorulunca “Çok özel bir şey aldım bunu asla söyleyemem" dedi. Cem Özer ise “Ben hediyemi çok önceden aldım. Nurgül'ün dediği gibi çok özel ve benim için anlamı çok büyük" dedi.

ÜLKEMİ TEMSİL EDERİM

Nurgül Yeşilçay hakkında son günlerde gazetelerde çıkan “Hollywood'da gidiyor, sinema filminde oynayacak" haberlerine ise cevap verdi. Yeşilçay "Benim bir yere gittiğim yok. Sadece bazı yapımcılarla görüşmeler yapıldı o kadar. Keşke bu gerçekleşse de gidebilsem. Hollywood'da bir projede yer almak çok güzel olurdu. Eminim en iyi şekilde ülkemi temsil ederim" yorumunu yaptı.

Kaynak: Hurhaber

BAKTABUL FENERBAHÇE FAN CLUB
Hep DESTEKTam DESTEK

HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT . UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN . ŞUNUDA SAKIN UNUTMA ; ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

alperen1907 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla