10-06-2007, 21:53
|
#1 |
| Paylaşimci Üye
Teşekkür Etme: 917
465 Mesajina 1124 Defa Tesekkur edildi
| Gaf böyle olur Ece Erken'in konuğu Kader,Kader karşıdan geliyor,Ece Erken'in söylediği şarkı: "Kader kahpe kader ağlarını....." Daha sonra bu gafı başka bir programda söleyen yine Ece Erken...
Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi.
Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandasimizla yasadigi diyalog: -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu etleri yemeyi düsünüyor musunuz? -Yok, bacim, ese dosta dagitacagiz.
Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programini sunuyor. O sirada bi canli baglanti olur ve... Seda SAYAN: - AAloooggg kiminle görüsüyoruz ? - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa ? - Nerden ariyosun bizi Mustafa ? - Sisli'den. - Ne is yapiyon lan Mustafa? - Belediye baskaniyim... (Mustafa SARIGÜL)
Melih GÖKÇEK'in konuk oldugu bir televizyon programinda canli yayina katilan bir hayat kadininin sözleri: "Melih BEY iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane ******* senin gibi bitane orospu çocugu doguramadik !!! " demesi.
İbrahim tatlıses bir magazin programıyla röportaj esnasında inceltme işaretini kastederek "Ya bu a'nın üzerindeki şapka hala devam ediyor mu" diyor. Eee onada hak vermek lazım yıllarca şapka diye gösterdiler...
ebru destan tvmakinasında feridun düzagaca incelik yapmak istedi ve dediki:feridun beycim bu ikinci ve son albumunuzu çok begendim dedi.fd nin cevabı:saolun ama o benim dördüncü albümümdü, oldu.al sana gaf.izninizle ebruyu magmaya gönderiyorum.dönüş bileti açık tutulsun lütfen... ,,
Ece Erken kendi programında önce karadenizlilerden bahsetti ne kadar sevdiğini söyledi.Sonra ayrımcılık yaptığı düşüncesiyle toparlama cümlesi "hepimiz karadenizliyiz, hepimiz Türkiyeliyiz"
Acun yine ülkenin birinde bir barda kızları falan gösteriyorlar arada bir kızların etrafında beliren kameranın önüne gelip saçmalık yapan adam için Acun: "tabi bu kadar güzel kızın içinde arada bir böyle kazmalarda çıkabiliyor." (adamın yanında) diyor.tabi o adamın Türk olduğunu nerden bilsin alnında yazmıyor ya...
Reha Muhtar'ıb gece programındaki sözü:"Saat gecenin ikiye onu var..."
bir röportaj sırasında erkek bir manken "ne mutlu Türk'üm diyene" diyor ayşe
hatun önalın verdiği karşılık "AMİN
Bir gün (Kuşum) aydın canlı yayına telefon alır. Karşıdan gelen ses:" Ay! Aydın Hanım merhaba!".. Aydından cevap gelir: "Ay! Ben henüz hanım olmaya karar vermedim"..
Serap Ezgü'nün programına katılan bayan kızını kaçıran erkeğe sesleniyor:
'Vicdanını eline koy, kızımı getir(alıntı)
__________________ aşk damarlarımda dola$an bi etqi ben a$ık olmamki b£nimki s@d£ce étq! tepq!::D Sİl başTAn BAşlAMak gerEK BAseN HAYatı sıFIRLamak... siL BAştaN SEWMek gerEK BASen HErşEYi UNuTmak.. |
| |