Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 09-13-2007, 18:46   #7
..::TUĞBA::..
Emekli S.moderatör

..::TUĞBA::.. - ait Avatar

Bulunduğu Yer: KEŞKELERLE Dolu Sonbaharın Demindeyim...BiLinmez Yolların ÖZLEMİNDE, Tam Önündeyim...
Teşekkür Etme: 7216
2046 Mesajina 5187 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 39 ..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

Allahım Ölürüm Ben Sana Yaf....
Bitanem Benim, Biricik Safoşummm...
Bu Benim Sitedeki Gördüğüm En Güzel Flash Biliyor Musun Sen...
İyiki Varsın Canım Kardeşim Benim...
İlk Flashın Bana Öyle Mi...Şafak O Kadar Güzel Olmuş Ki...Yaparken O Kadar Güzel Bir Sevgiyle Yapmışsın Ki Ben Bunu Daha İzlemeden, Başlığı Okuduğumda Farkettim...Çok Teşekkür Ediyorum Canım Benim...Çok Şekersin Yaf...
Ve Bu Flashi Önemli Konu Yapıyorum...Bana Yapılmış Ve Şimdiye Kadar İzlediğim En Güzel Flash...

Hep Yanımda Olduğn İçin Çok Teşekkür Ediyorum Biricik Safoşum Benim...

Ellerine, Emeğine, Ve O Tertemiz, Güzeller Ötesi Yüreğine Sağlık...

Hayatta Ne Olursa Hep Yanında Olacağım..Yerin Çok Ayrı Ve Çok Özel...Söylememe Gerek Yok Zaten...Seni Çok Seviyorum....Anlatılamaz Bir Şey Bu...Çok Duygulandırdın Beni...Ne Kadar Teşekkür Etsem Az...Flash Böyle Yapılır...
İçten, Sevgi Katarak...Benim İçinde Önemli Olan Bu Zaten...İyi Ki Senin Gibi Kardeşlerim Var...İyiki Varsın...

Safoşuma...

Konu ..::TUĞBA::.. tarafından (09-13-2007 Saat 18:48 ) de değistirilmistir..
..::TUĞBA::.. Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla