Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 09-06-2007, 17:48   #1
angelgamze
ѕα∂є¢є ѕυѕαяαк özℓüуσяυм ѕєηι

angelgamze - ait Avatar

Teşekkür Etme: 1526
734 Mesajina 2187 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 22 angelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgınıangelgamze Baktabul'un Çılgını
angelgamze - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Estetikleri yüzünden rolü kaptırdı

Hande Ataizi, doğal görünümüyle birlikte rollerinide kaybediyor. Bu sefer rolünü kim aldı dersiniz?
Hande Ataizi, art arda yaptırdığı estetik operasyonları yüzünden iş kaybettiğini açıklamıştı. Hande’nin önümüzdeki günlerde başlayacak ’Sinekli Bakkal’ dizisindeki rolü bu yüzden kaybettiği ortaya çıktı. İddiaya göre Halide Edip Adıvar’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizide Hande Ataizi oynayacaktı. Ancak yapımcı şirket Ataizi’nin son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlar sonucu yüzünün doğal görünümünü yitirdiğini düşünerek, rolü Özge Özberk’e verdi. Gora’daki rolüyle adını duyuran, ’Çemberimde Gül Oya’ ve ’Geniş Zamanlar’ dizisiyle şöhretini pekiştiren Özberk, Ataizi’nin yerine Sinekli Bakkal’ın ’Rabia’sı oldu.

habertürk
Sana ben gözümde yaslar büyüttüm
Sana ben hummali asklar büyüttüm
Söyleyemedim...

angelgamze Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla