Konu: Ex Love
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 08-31-2007, 21:41   #2
..::TUĞBA::..
Emekli S.moderatör

Teşekkür Etme: 7.215
2.046 Mesajina 5.191 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 447360
..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını..::TUĞBA::.. Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

Bu Benim Bajımın Flaşı Mı?..Çok Güzel Olmuş..Ellerinize, O Güzel Yüreğinize Sağlık...
Emeğine Sağlık Gizemim...
Seni Çok Seviyoruz CaNDy'S...Sen Bizim Her Şeyimizsin...

Haluk Levent'in Bir Şarkısına Benziyor Müziği..Ama Sözlerin Alakası Yok...
Harika Bir Ses, Harika Bir Müzik...Umarım Hiçbir Aşkınız Da Böyle Şeyler Hissetmezsiniz, Söylemek Zorunda Kalmazsınız... Her Aşkın Sonu Ölümle Bitmeli...İnşallah Aşkınızın Son Durağı Ölüm Olur...

Teşekkürler...

''Beni Karanlıkta Yalnız Bıraktın… Ve Bir Sahtekar Gibi Bana Acı Verdin… Konuşmaya Gerek Yok… Açıklama Yapmak İçin Yorulma… Hiçbir Şey Tekrar Aynı Olmayacak…Ve Aşkımız Hiçbir Zaman Yeniden Canlanmayacak…Bana Pişmanlıklardan Bahsetme…Bir Daha Asla Ruhumu Okşamayacaksın…Ve Asla Kalbimin Derinliklerine İnemeyeceksin…Yalanlarını Duymak İstemiyorum…Vay Canına, Artık Çok Geç…Sana Kızgınım Ex Aşkım, Senden Nefret Etmeye Başladım…Ölümü Hissediyorum Derince…Ve Anlıyorum Her Şeyin Sonunda
Yalan Olduğunu…Ruhum Ve Kalbimle Savaşıyorum…Senden Kurtulmaya Çabalıyorum…''

Konu ..::TUĞBA::.. tarafından (08-31-2007 Saat 21:45 ) de değistirilmistir..
..::TUĞBA::.. Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to ..::TUĞBA::.. For This Useful Post:
hayalet_0312 (09-01-2007), Leon (08-31-2007), SerSeriyiM! (08-31-2007), zeynep (09-01-2007), zuzuu (09-01-2007), şükran_damla (09-02-2007)