![]() |
| |||||||
| Fıkralar fıkralar, komik fıkralar, karadeniz fıkraları, fıkralar, temel, avcı, okul, doktor vb fıkralar |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Uçurum Çiçeği ![]()
Teşekkür Etme: 4.405
5.579 Mesajina 16.120 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 119
Tecrübe Puanı: 107375374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Damat ? İlk defa bir dügün törenine katılan küçük kız annesine fısıltıyla sorar : - "Neden gelinler beyaz gelinlik giyer? " - "Çünkü , yavrucum, beyaz mutlulugun rengidir, bugün de onun en mutlu günü ..." diyerek anne kızının sorusunu cevaplandırmaya çalışır. Küçük kız biraz düşünür ve ikinci sorusunu sorar . - "O zaman damat neden siyah giyiniyor? | |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to zeynep For This Useful Post: | cadım (10-13-2007), goncafurkan (10-14-2007) |
| | #2 |
| Uçurum Çiçeği ![]()
Tecrübe Puanı: 107375374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her Sabah Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermiş. Gelin uyanmış. Bakmış damat yatakta yok. Kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış. Yeni damat sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömleklerini ütülemiş. Kadın iyi bir adama düştüm diye çok sevinmiş ve yatağına yarım kalan uykusunu tamamlamaya gitmiş. Birkaç dakika sonra damat gelini uyandırmış. Gelin uyanmış ve damatdan sabah duyduğu ilk söz gelinin bütün sevincini alt üst etmiş ; - Her sabah böyle isterim... |
| | |
| | #3 |
| Uçurum Çiçeği ![]()
Tecrübe Puanı: 107375374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şişman gelinArap zengin iskoçyalı müstakbel kayınpederi ile konuşuyordu: - Kızınızı bana verirseniz size onun ağırlığınca altın vereceğim. - Bana iki hafta müsade etmeniz mümkün mü? - Böyle iyi bir teklif için iki hafta düşünmek çok değil mi? - Düşünmek için değil kızımı şişmanlatacağım da... |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | cadım (10-13-2007) |
| | #4 |
| Isınan Üye ![]()
Teşekkür Etme: 1
28 Mesajina 64 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 37 ![]() |
zuhaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #5 |
| Demirbaş ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 477
272 Mesajina 539 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeynep cnm çok güzel konu paylaşımın için tşk ederim emeğine sağlık
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rotasız Evlilik-Ahmet Kurucan, Rotasız Evlilik Kitap Özeti | küppra | Kitap Özetleri ve dergi | 0 | 07-01-2008 13:19 |
| Evlilik-Evliliğin Yılları-Evlilik Komik Resimler | diala | Komik Resimler | 3 | 05-07-2008 23:28 |
| Evlenmekte Kararlı Mısınız-Evlilik-Evlilik Komik Resimler | yaremce | Komik Resimler | 7 | 03-27-2008 15:52 |
| Evlilik Nedir?Evlilik Tanımı,Evlilik Hakkında | SeLeNnnn | Nedir | 0 | 02-23-2008 21:55 |
| Evlenmek İsteyenler-Evlilik-Evlilik Komik Resimler | Fenacocuqq | Komik Resimler | 12 | 02-08-2008 21:45 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik