Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 08-06-2007, 21:37   #1
Safak
Super Moderator

Safak - ait Avatar

Teşekkür Etme: 7.449
5.141 Mesajina 11.516 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 55 Safak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un Çılgını
Safak - MSN üzerinden Mesaj gönder Safak - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
new 24. eşini arıyor: Şu an 641 kişi ile görüşüyorum

24. eşini arıyor: Şu an 641 kişi ile görüşüyorum
06 Ağustos 2007 Pazartesi 16:30 Balıkesir'in Edremit ilçesinde 23 kez evlenerek rekor kıran ve magazin programlarına konuk olan 67 yaşındaki Mahmut Kaya, son evlendiği eşinden de boşandı.
"Artık yoruldum" diyen Kaya, "Bundan sonra çok seçici olacağım. Artık ömrünün kalan kısmını geçireceğim hanımı bulmak istiyorum. Evliliklerden bıktım. Ancak yalnız da yaşanmıyor. Şu an 641 kişiyle görüşüyorum. Gelenlerle tek tek görüşmek çok zaman alıyor. Bundan sonra 2'li ya da 3'lü olarak görüşüyorum. İçlerinden bir an önce en uygun olanı seçip evlenmek için ideal kadını arıyorum" dedi.
Tek sıkıntısının kendisini görmeye gelenlerin aynı anda gelmesi olduğunu belirten Kaya, "6 çocuk, 6 torun sahibiyim. Seda Sayan'ı da nikah şahidim yapmayı düşünüyorum. Evleneceğim bayanda öyle fazla bir özellik aramıyorum. Öncelikle dürüst ve namuslu olmasını istiyorum. Sevgiler bir anlıktır, gelip geçer ama saygı olmadığında sevgi de olmaz. Bu bakımdan eşine saygılı davranan, sadık bir bayan arıyorum. Güzellik son sıraya kalan bir şey, fakat eli ayağı düzgün olsun, temiz olsun yeter. Saygısı olmayan bir
evliliğin yürümediğini anlamış bulunuyorum" diye konuştu.
Görüştüğü insan çok olduğu için telefona kontör yetiştiremediğini söyleyen Kaya, "Cep telefonu sattığım işyerimi bu yüzden kapatmak zorunda kaldım. Günde bin 500 kontör yetmiyor" şeklinde konuştu.

kaynak:BEKİR TERZİOĞLU / EDREMİT / İHA