Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > KOMEDI ve MIZAH > Fıkralar

Fıkralar fıkralar, komik fıkralar, karadeniz fıkraları, fıkralar, temel, avcı, okul, doktor vb fıkralar

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 08-04-2007, 19:10   #1
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 3.294
1.110 Mesajina 2.463 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 3548601
hayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgını
fie Sİz Olsaydiniz Ne Cevap Verİrdİnİz?

YASLI BiR CiFTCi, TRAFiK KAZASINDA MAGDUR OLDUGU GEREKCESiYLE
MAHKEMEDE
SAVUNMA YAPMAKTAYDI. KAZAYA SEBEP OLAN NAKLiYE FiRMASININ AVUKATI SORDU;
KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBiNE "IYIYIM" DEMEDINIZ MI ?
CiFTCi iFADESiNE BASLADI

TRAKTORUMUN ARKASINDA BESiLi iNEGiM SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU......
AVUKAT SOZUNU KESTi,
AYRINTILARI SORMUYORUM, YALNIZCA SU SORUMA CEVAP VERiN, KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBiNE "iYiYiM" DEDiNiZ Mi DEMEDiNiZ Mi?
SiMDi EFENDiM, BiZ SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN.........
AVUKAT YiNE CiFTCiNiN SOZUNU KESTi VE HAKiME DONEREK,
EFENDiM, BU ADAM, KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBi KENDiSiNE DURUMUNU SORDUGU
ZAMAN "COK iYiYiM" DEMiSTi, SiMDi ARADAN 3-4 HAFTA GECTiKTEN SONRA MAGDURiYETiNi ONE SUREREK MUVEKKiLiMi DAVA EDiYOR. LUTFEN, KAZA SIRASINDA iYi OLDUGUNU SOYLEYiP SOYLEMEDiGi KONUSUNDAKi SORUMA DOGRUDAN CEVAP VERMESiNi SOYLER MiSiNiZ?

HAKiM;

BiR DAKiKA BAKALIM, SU SARIKIZ HiKAYESiNi DUYMAK
iSTiYORUM.
CiFTCi HAKiME TESEKKUR EDiP iFADESiNi SURDURUR;

BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU TRAKTORUME CARPTIGINDA, BEN BiR HENDEGE, SARIKIZ BASKA BiR HENDEGE SAVRULDUK. SERSEMLEMiS HALDE YATARKEN, DiGER TARAFTAN SARIKIZ'IN YANIK YANIK BOGURMELERiNi DUYABiLiYORDUM, BELLi Ki COK ACI CEKiYORDU. O SIRADA HEMEN ORADAN GECMEKTE OLAN POLiS EKiBi DURDU VE MEMURLARDAN BiRiSi GiDiP DiGER HENDEKTE YATAN SARIKIZ'A BAKTI. BiR - iKi DAKiKA SONRA DA TABANCASINI CIKARTTI VE iNLEMEKTE OLAN SARIKIZ'I iKi KASININ
ORTASINDAN VURDU. ARDINDAN, ELiNDE DUMANI TUTEN TABANCASI iLE YANIMA GELDi VE BANA "SEN NASILSIN AMCA?" DiYE SORDU.

SiZ OLSANIZ NE CEVAP VERiRDiNiZ??
hayalett!!! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to hayalett!!! For This Useful Post:
crazy_baby (08-04-2007), peanut_girl (08-05-2007)
Eski 08-04-2007, 19:50   #2
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 3.294
1.110 Mesajina 2.463 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 3548601
hayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgınıhayalett!!! Baktabul'un Çılgını
niha aferinn

hayalett çok güselmiş çok güldüm
hayalett!!! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-04-2007, 20:47   #3
yabanci

Teşekkür Etme: 0
1 Mesajina 1 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 0
sanalperi Buraların yabancısı
Tanımlı

hehe,süper bişi..!
sanalperi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler:
hayalett!!! (08-07-2007)
Eski 08-05-2007, 14:07   #4
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 2.162
416 Mesajina 933 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1396026
crazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgınıcrazy_baby Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

sağol paylaşım için
crazy_baby Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
hayalett!!! (08-07-2007)
Eski 08-05-2007, 15:01   #5
V.İ.P. ÜYE

Teşekkür Etme: 3.392
721 Mesajina 1.907 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1029059
peanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgınıpeanut_girl Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

paylasim icin tesekkurlerr
peanut_girl Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
hayalett!!! (08-07-2007)

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster