Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-30-2006, 20:49   #19
Baktabul.Com
Baktabul Bot

Teşekkür Etme: 0
394 Mesajina 2.278 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1360892
Baktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un ÇılgınıBaktabul.Com Baktabul'un Çılgını
new

şu an elimden başka bir şey gelse, emin ol onu yaparım. bir yol olsa duygu ifadesi için bundan başka, emin ol onu da denerim. elimden gelen değil, yapılabilecek olanların sınırıdır hep ulaşmak istediğim. amaçsızca gülmek, kurumaksızın ağlamak, susmaksızın haykırmak ve belki bir anda ölmek. tek olmak senden kaynaklanıyor bebeğim, benden değil. eşsizliğin ayırt edici karakteristik olduğu için, karışmıyor sana ait olan hiç bir şey başkalarına, başkalarınınkilere. kokunla bir ömür yetinirim. sen sadece gözlerini kapalı tut yeter ki. derinlerindeki korku canımı alasıya acı veriyor bana, o gözler açık kaldıkları sürece. ellerinle yetineyim ben, varsın sevişmeyelim.
git artık hadi. dayanamıyorum senli gecelere. sensizlikten daha fazla acı var.
Baktabul.Com Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to Baktabul.Com For This Useful Post:
acemicoder (02-26-2007), camdan kalp (06-11-2007), DuSe LaL (08-12-2007), leziz (07-17-2008)