komikkk
Murat 131
mercedesin teki otobanda arızalı bi murat 131 otomobil görür ve tamirciye çekmek için murat 131'i arkasına bağlar..Yavaş yavaş yolda giderken bmw'nin teki yanlarından çok süratli bi şekilde geçer..Bunu gururuna yediremeyen mercedes arkasında bağlı olan murat 131'i unutur ve gaza basar..bmw ile yarış yapmaya başlar..Arkadan murat 131 yavaşlaması için sellektör yapmaya başlar.
Bunu gören bir trafik poliside durumu merkeze hemen haber verir
_komserim bmw ile mercedes yarış yapıyo..arkadanda murat 131 sellektör yapıp yol istiyoo..
ERKEK VE GAZETE
Kadın kahvaltı sofrasında gazete okuyan kocasına bakıp söylenmiş..
_keşke bi gazete olsaymışım..böylece bütün gün sıkı sıkı tuttuğun ve ilgilendiğin tek şey ben olurdum
Adam kafasını bile kaldırmadan
_evet keşke sen bi gazete olsaydın..yarın senin yerine yeni bi tane alabilirdim..
ERKELERİN ARKADAŞLIĞI HARBİDİR
Yapılan bi araştırmada bayanların arkadaşları..
Bir kadın bütün gece eve gelmemiş..ertesi sabah kocasına gece bi arkadaşında kaldığını söylemiş.Kocası karısının en yakın 10 tane arkadaşını aramış ve hiçbiri karısının kendinde kaldığını onaylamamış..
erkeklerin arkadaşları..
Bir adam bütün gece eve gelmemiş..Ertesi sabah karısına gece bi arkadaşında kaldığını söylemiş..karısı kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış..5 tanesi kocasının kendisinde kaldığını onaylamış diğer 5 taneside kocasının halen kendisiyle beraber olduğunu iddia etmiş..
|