![]() |
| |||||||
| Edebi Yazilar Hikaye,Deneme,Biyografiler..Hepsi burda olucak |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Demirbaş ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 3.610
724 Mesajina 1.751 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 433846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim kim olduğum, o kadar da önemli değil aslında... Ben, yüreğine sevgi tomurcukları ekmiş, ellerini tebessümlerin kanatları arasına uzatmış, umutları; bir sana bir bana diye paylaştırmış biriyim. Tebessümlerim gül kokar, gözyaşlarımı silmeye mendiliniz yetmez. İnsanlara olan sevgi ve şefkatimin miktarını hesaplamaya yetmez hesap makineleriniz...Karanlığın içinde, bir aydınlığım ben... Öylesine parlak ve öylesine sönük... Dokunsanız kırılacak kadar hassas, baksanız yok olacak kadar sanal'ım... Belki de bir masalım bu gerçekliklerin arasında... Yedi cücelerini yitirmiş, onları aramak için yola düşmüş bir Pamuk Prenses'im belki de.... Bir bulutun içinde saklıyım belki... Belki de bir çocuğun masum ağlamalarının satır aralarında... Belki dünde yaşadım, belki bugünde... Belki de, yaşayamadım gönlümce... Hasta sabahları iyileştirmeye çalışan bir hemşireyim belki de... Belki de derman olmayan bir hasta... Belki, yaşım 1, belki 11, belki 19, belki 20, belki 24, hatta belki 80... Ne farkeder ki... Belki de daha doğmadım... Yani sıfır... Umulmadık bir zamanda, umulmadık bir konuşmanın notalarıyım belki... Belki, unutulmamış bir şiirin patlamaları... Offf... Kafam iyice karmakarıştı. Bu karmaşanın içerisinde, belki, belki bile değilim... alıntı Konu zuzuu tarafından (02-20-2008 Saat 06:51 ) de değistirilmistir.. | |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to keremkerem For This Useful Post: |
| | #2 |
| Aranan Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 3.991
953 Mesajina 1.581 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 433016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu çokk güsellmişşş...teşekkürlerrr emeğine sağlıkkk ![]() |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | keremkerem (06-28-2007) |
| | #3 |
| Paylaşimci Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 4.081
744 Mesajina 2.184 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 4
Tecrübe Puanı: 371959 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebessümlerim gül kokar, gözyaşlarımı silmeye mendiliniz yetmez. İnsanlara olan sevgi ve şefkatimin miktarını hesaplamaya yetmez hesap makineleriniz... Karanlığın içinde, bir aydınlığım ben... Öylesine parlak ve öylesine sönük... Dokunsanız kırılacak kadar hassas, baksanız yok olacak kadar sanal'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | keremkerem (06-28-2007) |
| | #4 |
| Demirbaş ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 349
332 Mesajina 612 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mutlaka geleceğim MUTLAKA GELECEĞİM soğuk bir gecenin karanlığında sevmiştim ben seni ilk defa gecenin uzanan zifiri karanlığında sevmiştim ben seni ilk defa hem de oylesıne sevmıştım kı içimde fırtınalar kopmustu o gece yuregımın cıglıkları duyulmustu gecenın koynunda cıglık cıglıga haykırmıstım senı sevdigimi inlemişti yer gok ama sen duymamıştın beni cunkı sen o zaman baska kollarda uyuyordun baska dudakları opuyordunn ama ben senın hasretınle kavrulup yollara düşmüştüm belki bir duyan olur gonlumun fermanını ama olmadı kapılar kapandı yuzume ve sonra yıkıldım bır haberle keşke duymasaydı kulaklarım keske... sen olmustun... sen benım senı sevdiğimi duymadan olmustun benım gozlerımı gormeden olmustun şimdi sıra bende beni bekle senin yanına geliyorum artık sana sevgımı gosterebılecegım sonsuz bır yere gelıyorum bekle mutlaka gelecegım.... |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | keremkerem (07-10-2007) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Semih: Ben değil takım önemli | K-H-7 | Fenerbahce | 0 | 09-02-2008 12:29 |
| Önemli Değil Şarkı Sözü-Kader(Önemli Değil) | cindy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-11-2008 17:05 |
| Aslında kilo vermek bu kadar basit | XxCANISIxX | Diyet Ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 05-23-2008 14:24 |
| Boy değil marifet önemli | XxCANISIxX | Dünyadan Haberler | 1 | 02-15-2008 01:09 |
| Güvendiğiniz meyve diyetleri aslında o kadar masum değil | hayalet_0312 | Sağlıklı Yaşam | 0 | 07-28-2007 14:06 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik