Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 06-18-2007, 22:50   #1
noble.girl
Üye

Teşekkür Etme: 56
47 Mesajina 131 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 177
noble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerlinoble.girl Baktabul İçin Değerli
Tanımlı Benİm(lÜtfen Okuyun)

bir gün fatih terimle fransız teknikdirektör oturmuş konuşuyolarmış fatih fransız adama sormuş:hocam sen ilk on biri nasıl seçiyosun?
adam:ben bi soru soruyom bileni oynatıyom.
fatih:ne soruyosun hocam?demiş.tam o sırada zidane gelmiş adam zidane sormuş:babanın oğlu olupta senin kardeşin olmayan kimdir?
zidane:benim,demiş ve doğru cvp vermiş bunun üzerine fatih terim gitmiş ve hakan'a "hakan sana bi soru sorucam bilirsen seni maça çıkarıcam" demiş
hakan: buyrun hocam sorun demiş ve fatih terim'in sorduğu soruyu bilememiş "hocam bana bi kaç gün müsaade et cvbı buluyum demiş fatih hoca müsaade etmiş.
hakan gitmiş soruyu sergene sormuş: sergen babanın oğlu olupta senin kardeşin olmayan kimdir? demiş sergen "benim" demiş ve oda doğru cvp vermiş hakan hemen koşmuş "hocam cvp sergen" demiş. fatih hoca da "salak zidane zidane"demiş.
::::::::
naasılım?
noble.girl Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 8 Users Say Thank You to noble.girl For This Useful Post:
=whirlwind (06-25-2007), güll (06-21-2007), hayalet_0312 (06-18-2007), keremkerem (06-21-2007), mc.girl (06-21-2007), trappedwitch (06-21-2007), yazgulu (06-18-2007)