Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > KOMEDI ve MIZAH > Fıkralar

Fıkralar fıkralar, komik fıkralar, karadeniz fıkraları, fıkralar, temel, avcı, okul, doktor vb fıkralar

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-15-2007, 23:25   #1
Admin

Teşekkür Etme: 7.348
2.818 Mesajina 5.857 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 48
Tecrübe Puanı: 21477866
hayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgınıhayalet_0312 Baktabul'un Çılgını
Tanımlı intihar

İntihar
Delinin biri intihar etmeye karar verir. Kendisini asmaya çalışır. Biri dayanamayıp sorar:
- Ne yapıyorsun?
- Görmüyor musun intihar ediyorum.
- Öyle ise ipi boğazına bağlasana!
- Denedim, öyle boğuluyorum

Teneffüs

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi.

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu.

Adam :

-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:

-Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi.

Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!

Deli tımarhaneden kaçarsa ne olur?

2 deli tımarhaneden kaçmışlar ve 2 ay sonra geri gelmişler.Doktorlar niye geri geldiniz hazır kaçmışken hayatınızı yaşasaydınız demiş.bunun
üzerine deliler:biz 2 yıl sonra yine kaçıcaktık şimdi onun provasını yapıyoduk.

hayalet_0312 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-16-2007, 00:28   #2
Süper Üye

Teşekkür Etme: 84
174 Mesajina 363 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 111
doğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarındadoğa Şu An Başarı Basamaklarında
Tanımlı

çok güzel olmuş bayıldım
doğa Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler:
hayalet_0312 (06-16-2007)
Eski 06-16-2007, 14:24   #3
Isınan Üye

Teşekkür Etme: 46
21 Mesajina 33 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 41
V.i.R.u.S Buraların yabancısı
Tanımlı