![]() |
| |||||||
| Fıkralar fıkralar, komik fıkralar, karadeniz fıkraları, fıkralar, temel, avcı, okul, doktor vb fıkralar |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Admin ![]()
Teşekkür Etme: 7.348
2.818 Mesajina 5.857 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 48
Tecrübe Puanı: 21477866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adamin birisi sehirlerarasi yolcu tasimaciliginda kullanmak üzere Ford minibüs satin alir. Ilk sefere çikacagi gün çok heyecanlidir. Yolculari tepelemeye doldurur ve yola çikar. Fakat minibüsü öyle hizli kullanmaktadir ki minibüsün en arka koltugunda oturan 60 yaslarinda bir ihtiyar amca soföre: Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksin." deyince soför heyecanla, "Beybaba sen Ford minibüsü bilir misin?"der. Ihtiyar adam Hayir bilmiyorum" deyince soför " O zaman otur yerinebir daha isime karisma" der. Neyse seyahat bu sekilde devam eder.Ileride keskin bir virajdan 120 Km hizla dönünce uçuruma yuvarlanmaktan sonanda kurtulurlar.Bu arada minibüsteki yolculardan orta siralarda oturmakta olan orta yasli bir kadin: Soför bey rica ederim yavas git, evde çoluk çocugumuz bekliyor" deyince soför kadina "Abla sen Ford minibüsü bilir misin?" deyince kadin "hayir nereden bileyim" der. Soför bunun üzerine" O zaman sus, bana müdahale etme" der. Yola devam ederler.Artik minibüs öyle süratli gitmektedir ki herkesin yüregi agzinda soförün insafa gelmesini bekler. Soförün saginda oturan adam dayanamayip: -"Soför Bey, yavas gitsene canina mi susadin" deyince soför: Abi sen Ford minibüsü bilir misin?" deyince adam: Evet ulan biliyorum ne olacak! der. Bunun üzerine soför heyecan içerisinde Iyi o zaman çabuk söyle bunun freni nerede ??? Sarhoşmuş Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur : -Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der. Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar : -Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der. Karnen nerde Karnesini yeni alan Ahmete annesi sorar: -Oğlum karnen nerde -Anne arkadaşıma ödünç verdim -Niye oğlum -Babasını korkutacakmışta Yaş hesapı Altan sen kaç yaşındasın oğlum? _Onbeş yaşındayım amca._Nasıl olur canım!... _Evet onbeş yaşındayım. Geçen yıl yedi yaşındaydım. Bu yıl da sekiz. Yedi sekiz daha on beş et mez mi? Pazarlık Payı Küçük Kayseriliye hocasi sormus : - Alti kere alti? - Otuz dokuz. - Otur, sifir. Arkadasi sorar : - Bildigin halde neden otuz dokuz dedin? - Pazarlik edecektim, anlamadi... Öğretmen Minik kiz elinde karnesiyle evden iceri girmis. Karnesini babasina gostermis. Babasi bir bakmis bastan asagi pekiyi, bir iki tane de iyi var, ama ogretmen karnenin altina soyle bi not dusmus: - "Cok akilli ve yetenekli bir cocuk fakat bir kusuru var, derste cok konusuyor. Buna nasil son verebilecegimiz hakkinda fikirlerim var, en kisa zamanda siz velisiyle de paylasmak istiyorum" Baba bunun uzerine karneyi imzalamis ve ogretmenin goruslerinin altina kendi de bi not dusmus: - "Lutfen paylasalim, cunku ise yararsa ben de annesinde uyguluyacagim.." Konu hayalet_0312 tarafından (06-15-2007 Saat 23:04 ) de değistirilmistir.. | |
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to hayalet_0312 For This Useful Post: |
| | #2 |
| Onursal Üye ![]()
Teşekkür Etme: 1.888
251 Mesajina 499 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 9117809 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suppperr ya ![]() emegine saglik ... |
| | |
| | #3 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 413
320 Mesajina 893 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 54764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süperrrrr
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| minibüs muhabbetleri | BeraT uLu | Çöp Kutusu | 4 | 09-27-2008 22:27 |
| Yere en yakın minibüs | damla_13 | Dünyadan Haberler | 0 | 09-15-2008 16:12 |
| Minibüs muhabbetleri | RuHcöpLüü | Komik Yazılar | 3 | 07-24-2008 14:27 |
| Otomobille, Minibüs Çarpıştı | alos | Dünyadan Haberler | 0 | 03-27-2007 10:36 |
| Minibüs Diyalogları | prenses | Komik Yazılar | 1 | 01-27-2007 03:05 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik