Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > FARKLI DÜNYALAR > Ask Ve Sevgi

Ask Ve Sevgi Aşk hikayeleri,sizin aşk hikayeleriniz ..o büyülü dünyalar

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-12-2007, 01:59   #1
yürek ağlar gözden önce..

Teşekkür Etme: 15.709
14.504 Mesajina 39.740 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 219
Tecrübe Puanı: 107375809
zuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgınızuzuu Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Gözyaşları

GÖZYAŞLARI

Ne çok şey anlatır gözyaşları…Bazen söylenemeyen sözlerin sesi, bazen bir pişmanlığın diyeti ,bazen de bir sevda nefesi…Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları…Anlatılamayanı anlatmak ister karşısındakine…Eğer anlayabilirse…
İnsanoğlu bi garip…Sevinir ağlar, üzülür ağlar, hasret çeker ağlar, kavuşur yine ağlar. Kelimeler kifayetsiz kaldığında, gözyaşları görev başındadır.

Aslında ağlayabilmek büyük bir nimet…Ve ağlamak taş kalpli olmadığımızı gösteriyor. Hala insan olduğumuzu, hissettiğimizi, DUYGUSUZ olmadığımızı…
Ama bazen gözpınarlarından aşağı süzülemez gözyaşları…Onlar dışa akıp ziyan etmezler kendilerini…Çünkü çok daha önemli bir görevleri vardır. İçteki bir yangını söndürmek isterler. Göz kapaklarınızın alev alev yandığı, boğazınıza bir şeylerin düğümlendiği, burnunuzun direğinini sızladığı oldu mu hiç? Dikkat ettiniz mi o anlarda gözyaşlarınızın istikameti neresi? En zor olanı bu belki de…

Ağlamak zayıflık mı? Neden ağlamamız gereken anlarda; yumruklarımızı, tırnaklarımız avuçlarımızı kanatıncaya kadar sıkar, boğazımızdaki düğümleri yutkunarak gidermeye çalışırız? Neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından?
Bakın ağlıyorum işte! Utanmıyorum kimseden…O kadar içime akıttım ki gözyaşlarımı!…Artık zapdedemiyorum içimdeki çağlayanı….

Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için
Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için
Ağlıyorum özlediklerim için
Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için
Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için
Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için
Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için
Ağlıyorum Rabbime hayırlı kul olamadığım için
Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma
Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere
Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime
Ağlıyorum sevsem de yüz bulamadıklarıma
Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma
Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma...
zuzuu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to zuzuu For This Useful Post:
..::TUĞBA::.. (06-13-2007), Asi_Kız (06-12-2007), camdan kalp (06-12-2007), rapstar-n (06-13-2007)
Eski 06-13-2007, 14:45   #2
Süper Üye

Teşekkür Etme: 660
230 Mesajina 451 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 213
_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli_weryew_ Baktabul İçin Değerli
Tanımlı haydi durma ağla ağla,yaşlar kurur zamanla ağla,böyle kahpedir dünya..

bnce de ağlamak çok gzl bişe insan ağlayınca açılıyo nasıl oluyo bılmıyorm ama içi boşalıyo yanı rahatlık gelıyo. bn severım ağlamayı çok da cabuk ağlarım saten, ağlamak zayıflık değildir.zaten dunyada ağlamayı gerektırcek çok sey var bnce. bu yazı da çok gzl anlatıyo ağlamayı ellerine sağlıkk:pkt:
_weryew_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-13-2007, 23:25   #3
Süper Üye

Teşekkür Etme: 197
186 Mesajina 314 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 101
rapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarındarapstar-n Şu An Başarı Basamaklarında
Tanımlı

superdiii...emegine saglik...
rapstar-n Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster